«Κόπηκε» το σημερινό ρεπό των παικτών του Παναθηναϊκού
Την ώρα που ο Λάζλο Μπόλονι είναι κοντά στην έξοδο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού παίρνει... μέτρα και για τους ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σε δυσμένεια.
Δύσκολες καταστάσεις για τον Παναθηναϊκό μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να βγει η ομάδα στην Ευρώπη.
Από την περασμένη Δευτέρα ο Λάζλο Μπόλονι βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση και πως πολύ δύσκολα θα ήταν ο προπονητής και την επόμενη σεζόν. Οι δύο σερί ήττες από τον ΠΑΣ επισπεύδουν τις εξελίξεις, με τον Ρουμάνο να βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου, πλην όμως η διοίκηση βλέπει ευθύνες και στους παίκτες.
Τρεις ήττες μέσα σε 17 μέρες από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι ευθύνη μόνο του προπονητή, καθώς και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ολοένα και περισσότερο πως δεν μπορούν να σηκώσουν το… βάρος της φανέλας, ενώ αρκετοί απ’ αυτούς ξεπερνούν και τα όρια της αδιαφορίας. Και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις και με ποδοσφαιριστές και κάποιοι απ’ αυτούς μπουν στον… πάγο για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ το καλοκαίρι πολλοί θα είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν.
Το πρώτο μέτρο, πάντως, από τη διοίκηση αφορά στη σημερινή μέρα. Οι παίκτες ήταν προγραμματισμένο να πάρουν ρεπό, αλλά αυτό «κόπηκε» και οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν να μεταβούν στο Κορωπί καθώς θα υπάρξει κανονικά προπόνηση για την ομάδα.
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ισπανία-Βέλγιο για το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442