Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κόπηκε» το σημερινό ρεπό των παικτών του Παναθηναϊκού

«Κόπηκε» το σημερινό ρεπό των παικτών του Παναθηναϊκού

Την ώρα που ο Λάζλο Μπόλονι είναι κοντά στην έξοδο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού παίρνει... μέτρα και για τους ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σε δυσμένεια.

Δύσκολες καταστάσεις για τον Παναθηναϊκό μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να βγει η ομάδα στην Ευρώπη.

Από την περασμένη Δευτέρα ο Λάζλο Μπόλονι βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση και πως πολύ δύσκολα θα ήταν ο προπονητής και την επόμενη σεζόν. Οι δύο σερί ήττες από τον ΠΑΣ επισπεύδουν τις εξελίξεις, με τον Ρουμάνο να βρίσκεται ήδη στην πόρτα της εξόδου, πλην όμως η διοίκηση βλέπει ευθύνες και στους παίκτες.

Τρεις ήττες μέσα σε 17 μέρες από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι ευθύνη μόνο του προπονητή, καθώς και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ολοένα και περισσότερο πως δεν μπορούν να σηκώσουν το… βάρος της φανέλας, ενώ αρκετοί απ’ αυτούς ξεπερνούν και τα όρια της αδιαφορίας. Και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις και με ποδοσφαιριστές και κάποιοι απ’ αυτούς μπουν στον… πάγο για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ το καλοκαίρι πολλοί θα είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν.

Το πρώτο μέτρο, πάντως, από τη διοίκηση αφορά στη σημερινή μέρα. Οι παίκτες ήταν προγραμματισμένο να πάρουν ρεπό, αλλά αυτό «κόπηκε» και οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν να μεταβούν στο Κορωπί καθώς θα υπάρξει κανονικά προπόνηση για την ομάδα.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.): Επική πρόκριση με buzzer beater του Ντιαλό στο 120+1′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στην παράταση με γκολ του Ντιαλό στο 120+1' και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024