Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δενδρόσπιτο ή  ξενοδοχείο πέντε αστέρων;

Δενδρόσπιτο ή ξενοδοχείο πέντε αστέρων;

Θαυμάστε αυτό το αρχιτεκτονικό αριστούργημα στην Κίνα και ζηλέψτε ελεύθερα

Για όσους δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να μπούνε σε ένα δεντρόσπιτο και το έχουν δει μόνο σε ταινίες ή σε βιβλία, ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στα βουνά της Κίνας προσφέρει την πιο πολυτελή διαμονή σε ένα από τα δεντρόσπιτά του.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο «WH Studio» έχει κατασκευάσει τα πιο απίθανα δεντρόσπιτα για τις ανάγκες του ξενοδοχείου «Hangzhou Kaiyuan Senbo Resort Hotel».

Εάν σου αρέσουν τα ταξίδια και είσαι λάτρης της φύσης, τότε αυτό το ξενοδοχείο σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει. Και επειδή λόγω της πανδημίας όλα τα ταξίδια φαίνονται πλέον σαν mission impossible, μπορείς απλά να χαζέψεις τις μαγευτικές εικόνες από την οθόνη του υπολογιστή σου και να ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι εκεί.

Ο προορισμός αυτός είναι για όσους αναζητούν ηρεμία και γαλήνη. Λαμβάνοντας την υπέροχη φύση ως αφετηρία, το πολυτελές θέρετρο στο Χανγκζού της Κίνας στοχεύει να συνδυάσει βασικά στοιχεία τόσο των πολυτελών διακοπών όσο και να προσελκύσει αυτούς που έχουν την περιπέτεια στο αίμα τους.

Η ξενοδοχειακή εμπειρία σε αυτό το πολυτελές θέρετρο πηγαίνει σε άλλο επίπεδο, αφού η έννοια της επιστροφής στη φύση αποκτά σάρκα και οστά. Τα δεντρόσπιτα συνδυάζουν τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και αποτελούν κυριολεκτικά έργα τέχνης.

Αν τα 5άστερα ξενοδοχεία μπορούν να υπερηφανεύονται για την πολυτέλεια και τις φοβερές ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρουν στους επισκέπτες τους, τότε αυτά τα δεντρόσπιτα είναι 10 φορές καλύτερα από 5άστερο ξενοδοχείο.

Tag who’d you would travel here with? Welcome to Kaiyuan Senbo #resort located in #Hangzhou, China. A magical location…

Δημοσιεύτηκε από Luxury Listings στις Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

Σε αυτό το πολυτελές θέρετρο ο επισκέπτης αισθάνεται λες και ανεβαίνει κυριολεκτικά σε ένα δέντρο και είναι ο ιδανικός προορισμός για μια οικογένεια και για ένα ζευγάρι που αγαπάει το δάσος και τα βουνά.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, το οποίο είναι μέσα στο δάσος, είναι σαν να μπαίνετε σε ένα ιδιωτικό χωριό. Ολο το συγκρότημα είναι χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου και τα δεντρόσπιτα είναι στο ψηλό σημείο ώστε να μεγιστοποιήσουν τη θέα στο πιο όμορφο φυσικό τοπίο.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024