Με τους Κόκκινους να έχουν κερδίσει την ομαδική δοκιμασία το πινγκ πονγκ ευθυνών στους Μπλε δεν άργησε να ξεκινήσει ψάχνοντας τι πήγε στραβά και βρέθηκαν πρώτη φορά στη δεινή αυτή θέση.

Συγκεκριμένα, η Ηρώ έδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Στέφανο, που ανέβηκε στον εξώστη, όσο οι υπόλοιπο ρίχτηκαν στον αγώνα της ασυλίας.

Εκείνη που την κέρδισε ήταν η Ανούς που εξασφάλισε την παραμονή της χωρίς το άγχος της ψηφοφορίας.

Πίσω στο σπίτι η «φαγωμάρα» λίγο πριν την ψηφοφορία της αποχώρησης άρχισε από νωρίς.

Τρώγοντας κατά τα άλλα το πρωινό τους η Βίλλη, ο Στέφανος και η Μαρία συζητούσαν τα καθέκαστα με τους δύο τελευταίους να οξύνουν τα πνεύματα με τη διαφωνία τους πάνω στα κακά πιάτα της ομαδικής δοκιμασίας.

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα πήραν θέση οι παίκτες της μπλε ομάδας προκειμένου να βγάλουν στον «τάκο» τους υποψηφίους που θα διαγωνίζονταν για την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Με τις πρώτες ψήφους να πέφτουν στο τραπέζι το ξέσπασμα έγινε στη σειρά της Ηρούς που έβγαλε στη σέντρα τη Μαρία και τη Βίλλη. Εξηγώντας τις ψήφους της στους κριτές έπιασε και τον Στέφανο στο στόμα της για τα όσα έχει πει πίσω από την πλάτη της για εκείνη.

Και η συνέχεια μόνο γαλήνια δεν ήταν αφού ο Παναγιώτης σήκωσε τους τόνους κατακεραυνώνοντας την ομάδα του που «έβαλε τη θηλιά στον λαιμό της Μαρίας» παρότι έφερε πόντο στην ομάδα της.

«Ευτυχώς που βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση για να καταλάβω με τι κριτήρια ψηφίζετε. Είναι άδικο να ψηφίζεται μία κοπέλα που έφερε τον πόντο. Το κοιτάτε αυτό που έκανε η κόκκινη; Με αυτά που κάνετε δεν πρόκειται να φτιάξετε ομάδα. Ντροπή σας!».

Κι ενώ οι Κόκκινοι δέχτηκαν με χειροκροτήματα τα λόγια του οι φίλτατοι συμπαίκτες του έβγαλαν φλύκταινες με πρώτο από όλους τον Νίκο.

«Επειδή φαίνεται το γουστάρει το Μαράκι βγήκε να το παίξει άντρας» είπε στην κάμερα ενώ στους κριτές υποσχέθηκε πως θα του το κρατήσει μανιάτικο και θα κάνει ό,τι μπορεί για να χάνει η ομάδα προκειμένου να τον διώξει.

«Ήθελε να φανεί αντράκι δεν πειράζει έχουμε κι άλλες ομαδικές. Θα αλλάξω στάση απέναντι του Εύχομαι να χάσουμε και θα το προσπαθήσω».

Εν τέλει, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Στέφανος, η Βίλλη και ο Παναγιώτης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο