Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διονύσης Πρώιος : Πρωταγωνιστής σε τσόντα με... πολλά επεισόδια - Η ανατρεπτική πλοκή

Διονύσης Πρώιος : Πρωταγωνιστής σε τσόντα με… πολλά επεισόδια – Η ανατρεπτική πλοκή

Έτοιμος... για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος έγινε γνωστός από το περσινό MasterChef

Έτοιμος… για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος έγινε γνωστός από το περσινό MasterChef.

Όπως είχε γίνει γνωστό προ ημερών, ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος ξεχώρισε στο ριάλιτι για τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά και για την προσωπικότητά του, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρία του Δημήτρη Σειρηνάκη, ενώ μάλιστα έχει… ήδη λάβει και προκαταβολή!

Ο γνωστός σεφ, που στο παρελθόν έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και σε άλλους χώρους, συμφώνησε με τον γνωστό Έλληνα παραγωγό ερωτικών ταινιών να είναι πρωταγωνιστής, όχι σε ταινία όπως περιμέναμε, αλλά σε ένα σήριαλ, που θα ανεβαίνει κάθε βδομάδα στην διαδικτυακή πλατφόρμα του παραγωγού.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το κόνσεπτ θα είναι στιγμές από τη ζωή του Διονύση Πρώιου με… πολλές ερωτικές σκηνές!

Ποιος είναι ο Διονύσης Πρώιος

Είναι 56 χρονών, είναι κοσμογυρισμένος, έχει άλλη αντίληψη τόσο για την μαγειρική όσο και για τους ανθρώπους. Ο Anthony Bourdain είχε δηλώσει σε μία συνέντευξή του πως «Aν ο chef δεν ταξιδέψει τον κόσμο να τον γνωρίσει, δεν θα γίνει ποτέ αρκετά καλός», κάτι που εξαρχής φάνηκε στην κουλτούρα του Διονύση στο Master Chef.

Είχε άλλη οπτική για τα πιάτα, προσπαθούσε να εντάξει πάντα τα πράγματα που είχε μάθει στα ταξίδια του και η γενικότερη μποέμ συμπεριφορά του ήταν εκείνη του ώριμου και δοκιμασμένου από την ζωή άντρα που δεν έχει να αποδείξει κάτι στους συμπαίκτες του παρά μόνο στον εαυτό του – και στους κριτές φυσικά μιας και πήγε στον διαγωνισμό για το έπαθλο.

Δεν το κέρδισε, τελικά, αλλά μόνο χαμένος δεν βγήκε από το reality μαγειρικής.

Η εντυπωσιακή του τηλεοπτική «πρεμιέρα»

Ο μάγειρας, που γεννήθηκε από Ελληνες γονείς και μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες, παρουσίασε στους κριτές το αγαπημένο πιάτο του γιου του, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή. Η ατμόσφαιρα βάρυνε στο MasterChef 4, καθώς ο Διονύσης αφηγήθηκε την ιστορία του. «Θα σας φτιάξω το αγαπημένο φαγητό του γιου μου, λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα. Ο γιος μου “έφυγε” από τη ζωή 20 χρονών σε δυστύχημα με μηχανή, πριν τέσσερα χρόνια, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος. Όταν μαγειρεύω πάντα τον σκέφτομαι γιατί και αυτός σεφ ήταν, οπότε μαγειρεύαμε πολύ μαζί», είπε, μεταξύ άλλων ο μάγειρας.

Κέρδισε τις εντυπώσεις και παρέμεινε για μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι, αποδεικνύοντας την αστείρευτη φαντασία του, αλλά και την αγαπησιάρικη αντίληψή του για το φαγητό.

Ο Διονύσης πίσω από τον Μάγειρα

Είναι ζωγράφος (με εκθέσεις σε Αθήνα και Μύκονο), υπήρξε μοντέλο, συνεργάτης του Λάκη Γαβαλά και δημιουργός του θρυλικού «El Pecado» στου Ψυρρή.

Πρόκειται από τα πλέον θρυλικά μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας του «El Pecado» της οδού Τουρναβίτου που από το 2002 και για σχεδόν μια δεκαετία προκαλούσε κυριολεκτικά ντελίριο στους θαμώνες που το επισκέπτονταν στην περιοχή του Ψυρρή. Μια πυρκαγιά όμως που ξέσπασε το 2011 σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική κρίση και την πτώση της περιοχής έφεραν και το λουκέτο στο μαγαζί.

Σήμερα στο ίδιο σημείο βρίσκεται το θέατρο Θησείον.

Πριν μερικά χρόνια σε ένα άλλο στενό του Ψυρρή άνοιξε ένα Κουβανέζικο Bar Restaurant, το Dos Gardenias το Dos Gardenias μαζί με τον Γιάννη Καβουρτζή του πλέον γνωστού Minnie the Moocher. Φτιαγμένο και αυτό με γούστο και υψηλή αισθητική, αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμη και αποτελεί πόλο έλξεις για όσους επισκέπτονται την περιοχή. Ο Διονύσης, πριν πάει καν στον τηλεοπτικό διαγωνισμό, αποτελούσε μορφή της περιοχής: ανακάτευε την paella έξω από το μαγαζί, κερνούσε τους πελάτες σφηνάκια και, καμιά φορά, χόρευε στους λάτιν ρυθμούς που έπαιζαν από τα decks.

Dos Gardenias

Το καλοκαίρι του 2020, ο Διονύσης «έφυγε» από το Dos Gardenias και προχώρησε σε ένα τρίτο εγχείρημα, το Urban Garden Bar, με head chef την τηλεοπτική του συμπαίκτρια, Μάρλεν Γκριντάκη. Από το μαγαζί παρέλασε σχεδόν όλο το Master Chef, με αρκετές φωτογραφίες να κατακλύζουν τα social, ενώ η κύρια επιρροή του γαστρονομικά ήταν η περουβιανή κουζίνα. Μάλιστα, ένα δωμάτιο στο πίσω μέρος της αυλής ήταν αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην τέχνη του Διονύση: οι τοίχοι ήτανγεμάτοι από έργα του, τα οποία συχνά έδειχνε στους πελάτες που ερχόντουσαν για να τον γνωρίσουν.

Το εγχείρημα δεν φαίνεται να περπάτησε με τον τρόπο που θα ήθελε ο Διονύσης, αν και σπάνια θα έβλεπες το μαγαζί με τον ευχάριστο, υπαίθριο κήπο άδειο από επισκέπτες.

Στα προσωπικά του social δεν έχει καμιά φωτογραφία, ενώ η Μάρλεν Γκριντάκη βρίσκεται στο Λονδίνο αυτή την περίοδο κάνοντας μια ανάπαυλα από την μαγειρική και επιστρέφοντας στην άλλη της καριέρα, ως plus size model.

Κάποια στιγμή μες στο παιχνίδι, ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον Διονύση για τα ρούχα που επιλέγει και φορά. Τότε, ο Διονύσης απάντησε πως εκείνος που τον ντύνει και τον συμβουλεύει δεν είναι άλλος από τον  Λάκη Γαβαλά.

«Έχω μια πολύ μεγάλη βαλίτσα. Μου την γέμισε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Λάκης Γαβαλάς είναι φίλος χρόνια. Του έχω ζωγραφίσει το σπίτι. Είναι μια συναλλαγή ρούχα και τέχνη. Ήμουν μοντέλο. Είχαμε πάει για την πρώτη φωτογράφηση που είχε γίνει για τα LΑΚ τότε και ο φωτογράφος, ένας Βραζιλιάνος με είδε και ήθελε εμένα. Τότε είχα τατουάζ και δεν υπήρχαν πολλά παιδιά με τατουάζ στην Ελλάδα. Ήμουν μοντέλο δικό του για μερικές μέρες», ανέφερε ο Διονύσης Πρώιος.

Μάλιστα στη σελίδα του στο facebook υπάρχουν φωτογραφίες με τον Λάκη Γαβαλά που αποδεικνύουν τη φιλία των δυο τους.

Πούρα, Ελλάς και Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς, σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει το δράμα του Διονύση περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που έζησε δίπλα του όταν σκοτώθηκε ο γιος του Μιχάλης.

«Τον Διονύση τον γνώρισα όταν ήρθε στο σπίτι στη Μύκονο να μου το ζωγραφίσει. Φοβερός καλλιτέχνης μου τον έχει συστήσει μία φίλη μου. Έμενε στο σπίτι μου. Μετά από 10 μέρες τον έβγαλα να φάμε έξω. Εκείνο το βράδυ γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του. Μετά έκαναν το παιδί.

Κάτι έγινε με τη σύζυγο, χώρισαν και αυτός μεγάλωσε το παιδί με τέτοια ευλάβεια και αγάπη που δεν υπάρχει. Δεν θέλω να συγκινηθώ κιόλας.

Μετά από 19 χρόνια που το παιδί μεγάλωσε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε στην Αργεντινή για να δει τους δικούς του και επέστρεφε.

Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε «γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου».

Το παιδί του σκοτώθηκε στη στροφή απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά στη Μύκονο με μηχανάκι! Έφυγε το μηχανάκι και έπεσε στον γκρεμό και σκοτώθηκε. Ο Διονύσης ήρθε από την Αργεντινή ράκος να θάψει το παιδί του. Ήταν χάλια.

Ο γιος του έπαιζε ντραμς και του έκαναν την νεκρώσιμο ακολουθία με μπάντα. Το φέρετρο ήταν άσπρο και ο Διονύσης έβγαλε ένα σπρέι και έγραψε «ο πατέρας σου για πάντα”. Εγώ έκλαιγα δυο μέρες. Έθαψε το παιδί που αγαπούσε και ήθελε να του δώσει όσα δεν είχε αυτός στη ζωή του».

Και tattoo artist, Διονύση; Δεν σε προλαβαίνουμε!

Ο  bon viveur, ο θαυμαστής των γυναικών, ο ταξιδιώτης

Αρκετά χρόνια πριν, ο Διονύσης Πρώιος μοίραζε τη ζωή του σε Νέα Υόρκη, Αργεντινή και Μύκονο, ανάμεσα σε καλλιτέχνες, δείπνα και ωραίες παρουσίες. Μέχρι σήμερα, η Λατινική Αμερική αποτελεί μεγάλο του πάθος, ενώ τον έχει εμπνεύσει και καλλιτεχνικά. Ο ίδιος μιλά άπταιστα ισπανικά.

Όταν μπήκε στο παιχνίδι δήλωσε πως ήταν σε σχέση με μια 24χρονη Βραζιλιάνα, την γλυκύτατη και χαμηλών τόνων Μαρία Εμμανουέλα. Την είχαμε δει ως barlady στο Dos Gardenias, αλλά και στο Urban Garden-πραγματικό ταλέντο στην παρασκευή μαργαρίτας!

Δεν είναι σαφές αν το ζευγάρι παραμένει μαζί, πάντως γνωρίζονται αρκετά χρόνια και τους συνδέει αγάπη, σεβασμός και στοργή.

Ο Διονύσης ποτέ δεν έκρυψε την αγάοη του για το ωραίο φύλο και ανέκαθεν λάτρευε το φλερτ.

Η πιο πρόσφατη είδηση σχετικά με τον Διονύση Πρώιο, αφορά την φημολογούμενη συμμετοχή του στο επόμενο project του Σειρηνάκη, ενώ λέγεται πως έχει ήδη λάβει προκαταβολή για την συμμετοχή του σε μια πορνό ταινία που σίγουρα θα συζητηθεί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024