Λάρισα : Αρνητικά όλα τα σημερινά rapid test για κορονοϊό στις σεισμόπληκτες περιοχές
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας έγιναν σήμερα 188 rapid test στο Δαμάσι Τυρνάβου, αλλά και σε Μεσοχώρι, Μαγούλα Δομένικο, Πραιτώρι, Βλαχογιάννη Ελασσόνας και όλα ήταν αρνητικά.
Δειγματοληπτικοί έλεγχοι rapid test πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις σεισμόπληκτες περιοχές της Π.Ε Λάρισας, στα πλαίσια του σχεδιασμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον κοροναϊό.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας έγιναν σήμερα 188 rapid test στο Δαμάσι Τυρνάβου, αλλά και σε Μεσοχώρι, Μαγούλα Δομένικο, Πραιτώρι, Βλαχογιάννη Ελασσόνας και όλα ήταν αρνητικά.
Σημειώνεται, πως αύριο είναι προγραμματισμένη νέα μαζική δειγματοληψία από κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε Τύρναβο, Δαμάσι Τυρνάβου, Αμούρι και Μεσοχώρι Ελασσόνας, αλλά και σε Μάνδρα Αμυγδαλέα και Κουτσόχερο Λάρισας.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Αγρότες: Αυτή είναι αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη – Ποιος πήρε τη θέση του Ανεστίδη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 σετ: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι»
- Για δολοφονημένους καλλιτέχνες στους δρόμους του Ιράν κάνει λόγο η οργάνωση Artists at Risk Connection
- Νόμπελ Ειρήνης: Το δώρο της Ματσάδο στον Τραμπ είναι σπάνιο, αλλά έχει ξανασυμβεί
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού




