Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γαρμπή: Αποκαλύπτει τι απέγινε το επικό φόρεμα που φόρεσε στην Eurovision του 1993

Καίτη Γαρμπή: Αποκαλύπτει τι απέγινε το επικό φόρεμα που φόρεσε στην Eurovision του 1993

Τα ίχνη του αγνοούνται εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ,στο νέο κανάλι του στο Youtube, φιλοξένησε την ανεπανάληπτη Καίτη Γαρμπή, η οποία φέτος έχει και ρόλο κριτή στο νέο μουσικό reality show House of Fame.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πρωτόγνωρη εποχή της πανδημίας, τις ένδοξες στιγμές που έζησε η Νύχτα τις περασμένες δεκαετίες αλλά και τη συμμετοχή της στην Eurovision του 1993 με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του Φωτός».

Τότε, ιδιαίτερη αίσθηση είχε κάνει το γαλάζιο φόρεμα με σκισίματα της Σίλιας Κριθαριώτη που είχε φορέσει, το οποίο σχολιάστηκε τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα διεθνή μέσα. Θέμα συζήτησης για πολλούς και το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο λόγω των αποκαλυπτικών ανοιγμάτων του στο πλάι θυμήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο μύθος του φορέματος κρατά μέχρι σήμερα με πέπλο μυστηρίου να καλύπτει εδώ και χρόνια το πού βρίσκεται καθώς πίσω στα 90’s τα ίχνη του χάθηκαν, όταν το χάρισε σε στενό της φίλο. Ζήτησε, όμως, από τη δημιουργό του να το αναβιώσει φτιάχνοντας ένα αντίγραφό του.

«Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου», είπε.

Δείτε και το βίντεο:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024