Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο +6 η Ίντερ με «υπογραφή» Σάντσες (1-2)

Στο +6 η Ίντερ με «υπογραφή» Σάντσες (1-2)

Με δύο γκολ του Αλέξις Σάντσες, η Ίντερ πέρασε και από την έδρα της Πάρμα (1-2) και αύξησε τη διαφορά της από τη 2η Μίλαν στους 6 βαθμούς!

Δεν θα μπορούσε να μην… ανοίξει το δώρο της Μίλαν η Ίντερ… Οι «νερατζούρι» είπαν «ναι» στη νέα γκέλα των «ροσονέρι» με την Ουντινέζε και έκαναν το καθήκον τους, επικρατώντας με 2-1 της Πάρμα «Ένιο Ταρντίνι», αυξάνοντας τη διαφορά τους από τους συμπολίτες, στους έξι βαθμούς!

Μία νίκη που ήρθε δια… ποδός Αλέξις Σάντσες, καθώς ο Χιλιανός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, σκοράροντας και τα δύο γκολ της ομάδας του Μιλάνου, που έφτασε στην 4η συνεχόμενη της νίκη στη Serie A. Τρία γκολ στα τελευταία του δύο παιχνίδια ο Σάντσες που δείχνει να βρίσκει τον παλιό, καλό του εαυτό…

Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές, η εικόνα του δεύτερου μέρους ήταν εντελώς διαφορετική… Με τον Σάντσες να αναλαμβάνει δράση και να… καθαρίζει μόνος του!

Ο Χιλιανός ευνοήθηκε από τις κόντρες στο 54ο λεπτό, πήρε την μπάλα με ωραίο τρόπο μέσα στην περιοχή και πλάσαρε άψογα με το αριστερό, δίνοντας το προβάδισμα στην Ίντερ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου!

Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Ρομέλου Λουκάκου… Όχι να σκοράρει αλλά να… σερβίρει. Μία ασίστ που «μετράει» για μισό γκολ! Ο Βέλγος επιθετικός πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και έδωσε στον Σάντσες ο οποίος πλάσαρε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και έγραψε το 2-0, σκοράροντας το 2ο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα.

Το μόνο που κατάφερε η Πάρμα, ήταν να μειώσει στο 71ο λεπτό με τον Ερνάνι, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1, με το οποίο η Ίντερ μεγάλωσε τη διαφορά της στους έξι βαθμούς από τη δεύτερη Μίλαν!

ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Μπάνι, Οσόριο, Βαλέντι (66′ Ινγκλέζε), Γκαλιόλιο (66′ Πετσέλα), Ερνάνι (85′ Γκρατσιάνο Πελέ), Μπρούγκμαν, Κούριτς, Κούτσκα (66′ Μπούσι), Καραμό, Μαν (45′ Μιχαΐλα)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (67′ Βιδάλ), Πέρισιτς (84′ Νταρμιάν), Σάντσες (76′ Λαουτάρο), Λουκάκου

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024