Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεισμός στην Ελασσόνα : Δωρεά 20 οικίσκων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σεισμός στην Ελασσόνα : Δωρεά 20 οικίσκων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού δώρισε 20 οικίσκους, κι ενώ οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν για ακόμη μια βραδιά έξω από τα σπίτια τους, φοβισμένοι από τους συνεχείς σεισμούς

Την κοινωνική ευαισθησία του απέδειξε για ακόμη μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανταποκρινόμενος άμεσα στις ανάγκες των σεισμόπληκτων στην Ελασσόνα.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού δώρισε 20 οικίσκους, κι ενώ οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν για ακόμη μια βραδιά έξω από τα σπίτια τους, φοβισμένοι από τους συνεχείς σεισμούς.

Οι σκηνές στο γήπεδο στο Δαμάσι έχουν αυξηθεί, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος φτάνει στο σημείο, αφού οι μετασεισμοί είναι ιδιαίτερα συχνοί, ενώ και οι σεισμολόγοι λένε στους πολίτες να παραμείνουν μακριά από τα σπίτια τους.

Άμεση ανταπόκριση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτωνας.

«Είμαστε στην τρίτη ήδη νύχτα που οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα στις σκηνές. Οι συνθήκες είναι δύσκολες γιατί και το ψύχος είναι αρκετό αλλά ζούμε και με το φόβο των μετασεισμών. Χτες είχαμε ένα μεγάλο μετασεισμό κοντά στην περιοχή της Ελασσόνας που προσέθεσε φόβο σε όλους τους ανθρώπους. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στο Δαμάσι, το χωριό που έχει πληγεί περισσότερο. Οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ έχουν χάσει τα σπίτια τους, καθώς έχουν κριθεί ακατάλληλα για να μείνουν. Κάποιοι είναι στις σκηνές, κάποιοι σε ξενοδοχεία, και η κατάσταση είναι δύσκολη» είπε ο Μητροπολίτης Ελασσόνας.

Μιλώντας για τους 20 οικίσκους που δώρισε στους σεισμοπαθείς ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ίδιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Μαρινάκη που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και διέθεσε 20 οικίσκους για να τακτοποιηθούν οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Η επικοινωνία αυτή έγινε σήμερα και ήταν άμεση η ανταπόκριση του κ. Μαρινάκη. Τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων των κατοίκων, για τη μεγάλη προσφορά του».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024