Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαλεσίνα : Οι εικόνες από τον γάμο που έφερε έκρηξη κρουσμάτων

Μαλεσίνα : Οι εικόνες από τον γάμο που έφερε έκρηξη κρουσμάτων

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στις 21 Φεβρουαρίου και ήταν αυτός, που σύμφωνα με πολλούς, έφερε έκρηξη κρουσμάτων και σκληρό lockdown στη Μαλεσίνα.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον περιβόητο γάμος στη Μαλεσίνα με περισσότερα από 200 άτομα που έγινε εστία υπερμετάδοσης του κοροναϊού είδαν το φως της δημοσιότητας.

Γαμπρός και νύφη έφτασαν στην εκκλησία χωρίς μάσκες, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι περισσότεροι από τους καλεσμένους του ζευγαριού. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στις 21 Φεβρουαρίου και ήταν αυτός, που σύμφωνα με πολλούς, έφερε έκρηξη κρουσμάτων και σκληρό lockdown στη Μαλεσίνα.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αποκάλυψε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, οι υπεύθυνοι του ναού αναγκάστηκαν να κλειδώσουν την πόρτα προκειμένου να μην μπει άλλος κόσμος μέσα. Μόνο οι ιερείς του ναού προσπάθησαν να επιβάλουν την τάξη, καθώς η αστυνομία ήταν άφαντη.

Οι εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή T Live είναι αποκαλυπτικές. Οι καλεσμένοι φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι και στριμώχνονται σε ορισμένες περιπτώσεις για να χωρέσουν όλοι στη φωτογραφία.

Καλεσμένη πάντως που μίλησε στην εκπομπή, είπε ότι κατά τη γνώμη της, τα μέτρα τηρήθηκαν. «Το αν φορούσαμε μάσκα ή όχι δεν το διαπίστωσα» θα την ακούσετε να λέει στο επόμενο βίντεο. Η κυρία που μιλάει νόσησε μετά τον γάμο και πλέον δίνει μάχη για να αφήσει πίσω τον κοροναϊό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024