Σεισμός στην Ελασσόνα : Κλειστές σε τρεις νομούς οι εκπαιδευτικές δομές του ΟΑΕΔ
Ο ΟΑΕΔ επισημαίνει ότι θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την επαναλειτουργία τους, ενώ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.
Να παραμείνουν κλειστές αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου, όλες οι εκπαιδευτικές δομές (Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης) και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) στις περιφερειακές ενότητες Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας, αποφάσισε η διοίκηση του Οργανισμού, κατόπιν της μεγάλης ισχύος σεισμικής δόνησης που πραγματοποιήθηκε σε εστιακό χώρο πλησίον της Λάρισας και της ακόλουθης μετασεισμικής δραστηριότητας.
Ο ΟΑΕΔ επισημαίνει ότι θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την επαναλειτουργία τους, ενώ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.