Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης Λάσκος : Υπάρχουν καταγγελίες για πρόσωπα που δεν έχουν ακόμη απασχολήσει την επικαιρότητα

Άρης Λάσκος : Υπάρχουν καταγγελίες για πρόσωπα που δεν έχουν ακόμη απασχολήσει την επικαιρότητα

Οι καταγγελίες έχουν υποβληθεί στα αρμόδια όργανα του Σωματείου, σημείωσε ο Άρης Λάσκος.

Την ύπαρξη καταγγελιών οι οποίες δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε πρόσωπα που δεν έχουν απασχολήσει σχετικά την επικαιρότητα, επιβεβαίωσε, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Άρης Λάσκος.

Οι καταγγελίες έχουν υποβληθεί στα αρμόδια όργανα του Σωματείου, σημείωσε ο κ. Λάσκος μιλώντας μιλώντας στο ΘΕΜΑ Radio 104,6 τονίζοντας ότι «είναι μια πολύ ιδιαίτερη ιστορική συγκυρία που κλονίζει αυτό που είχαμε στο νου μας ως “πρωταγωνιστές”».

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν είναι όλες οι καταγγελίες αδικήματα τόσο ειδεχθή όσο τα καταγγελλόμενα σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου, διευκρινίζοντας ότι ορισμένες καταγγελίες συνιστούν μόνο πειθαρχικά παραπτώματα. Ωστόσο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών διαβεβαιώνει τα μέλη του, επισήμανε ο κ. Λάσκος, ότι κάθε καταγγελία εξετάζεται ως σημαντική.

Παραδέχθηκε πάντως ότι «τις πρώτες ημέρες υπήρξε μια υπερβολή αναφορικά με τον αριθμό των καταγγελιών, και γι’ αυτό υπήρξε άμεση επανόρθωση όμως από τον πρόεδρο του πειθαρχικού συμβουλίου, Π. Τσαρούχα. Εξάλλου», όπως δήλωσε ο κ. Λάσκος, «είναι δύσκολο να διαμορφώσει το ΣΕΗ μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον συνολικό αριθμό των καταγγελιών, καθώς δεν επιλέγουν όλα τα μέλη να απευθυνθούν στο αντιπροσωπευτικό τους όργανο».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024