Αίτημα για έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του Λιγνάδη κατέθεσε ο δικηγόρος του 25χρονου.
Ο δικηγόρος του 25χρονου, Γιάννης Βλάχος έκανε τις εξής δηλώσεις στις κάμερες:
«Στο πλαίσιο της υποχρέωσης μας να στηρίξουμε την κατηγορία, εισέφερα σήμερα στοιχεία στην ανακριτική διαδικασία. Έναν κατάλογο μαρτύρων που έχουν να καταθέσουν περιστατικά για τις εγκληματικές δραστηριότητες καθώς και ένα αίτημα να διενεργηθεί κατάσχεση ψηφιακών δεδομένων του κατηγορουμένου, να διερευνηθούν από τα αρμόδια εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ προς το περιεχόμενό τους», τόνισε ο δικηγόρος του 25χρονου προσθέτοντας πως είναι στοιχεία που σχετίζονται με τις διερευνώμενες πράξεις.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).