Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Κούγιας : Οι πέντε φορές που έκλεισε το τηλέφωνο στους παρουσιαστές

Αλέξης Κούγιας : Οι πέντε φορές που έκλεισε το τηλέφωνο στους παρουσιαστές

Ο Αλέξης Κούγιας δείχνει να έχασε τον έλεγχο με τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις του στην υπόθεση Λιγνάδη.

Η υπερασπιστική γραμμή και η επιθετική επικοινωνιακή γραμμή του Αλέξη Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη προκάλεσαν ένταση στο δημόσιο διάλογο ενώ πολλές φορές ο ποινικολόγος διέκοψε την τηλεφωνική επικοινωνία με παρουσιαστές εκπομπών , κλείνοντας το τηλέφωνο.

Εκτός από τις  τέσσερις πιο γνωστές, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Φαίη Σκορδά, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Παπαδάκη, υπάρχει και μια λιγότερο γνωστή με παρουσιάστρια την Χριστιάννα Αριστοτέλους στον ALPHA Κύπρου.

Με την Σταματίνα Τσιμτσιλή η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν επεισοδιακή.

«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Λιγνάδη. Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να μπω στο δικαστήριο, είναι 9 η ώρα, θα τα ξαναπούμε» απάντησε ο κ. Κούγιας και πριν προλάβει να τον ρωτήσει κάτι άλλο, της έκλεισε το τηλέφωνο.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου ολοκληρώθηκε σε ενάμισι λεπτό μόλις, καθώς ο κ. Κούγιας έκλεισε για ακόμα μία φορά το τηλέφωνο και η παρουσιάστρια βγήκε από τα ρούχα της!

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον δικηγόρο για μια παλαιότερη δήλωση του, όπου είχε αναφέρει ότι δεν θα αναλάμβανε υποθέσεις με παιδεραστία, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια προσπάθησε να του θέσει νέα ερώτηση και τότε ο γνωστός ποινικολόγος τής έκλεισε το τηλέφωνο.

«Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο», είπε εμφανώς ταραγμένη  η Κατερίνα Καινούργιου.

Όμως, και με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα υπήρξε αντιπαράθεση του  δικηγόρου.

Επειδή, ο Αλέξης Κούγιας θεώρησε ότι τον διέκοπταν συνέχεια οι παρουσιαστές του “Πρωινού”, δε δίστασε να τους κλείσει το τηλέφωνο.

Με τον Γιώργο Παπαδάκη η συζήτηση διήρκεσε πέντε λεπτά, αλλά όταν οι ερωτήσεις μπήκαν στην  ουσία, ο κ. Κούγιας ζήτησε να τον καλέσουν μετά από 15 λεπτά γιατί είχε δουλειά.

Τότε, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος επέμεινε στα ερωτήματα, με τον Αλέξη Κούγια να του κλείνει το τηλέφωνο. Και ενώ αρχικά, ο παρουσιαστής έκανε χιούμορ, λέγοντας «Είσαστε ο Αλέξης Κούγιας; Γιατί στην αρχή με τη φωνή σας δεν σας γνώρισα» στη συνέχεια δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό του.

«Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις, όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα! Διαφορετικά να πάτε στο εμπορικό του σταθμού να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς δικηγόρος. Από τη στιγμή που αποδεχτήκατε να μας μιλήσετε, είσαστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση.

Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά, όταν στριμωχνόσαστε, αν στριμώχνεστε, να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει. Με κάλυψε το κλείσιμο του τηλεφώνου εμένα… Σας ευχαριστώ που κλείσατε το τηλέφωνο γιατί εμένα μου δώσατε την εντύπωση ότι δεν θέλατε να ακούσετε τα υπόλοιπα ερωτήματα» είπε έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης.

Και το σήριαλ έκλεισε με το κλείσιμο του τηλεφώνου στον… Τσακ Νόρις.

Ένα χιουμοριστικό- καυστικό βίντεο των Ραδιο- Αρβύλα για επικοινωνιακή πρακτική του κ. Κούγια.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024