Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
To Toyota Yaris Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2021

To Toyota Yaris Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2021

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού supermini επαναλαμβάνει την ιστορία, εξασφαλίζοντας την Toyota μια ακόμα ευρωπαϊκή διάκριση που ούτως ή άλλως συνοδεύεται και από τον άτυπο αλλά ουσιαστικό τίτλο του best-seller.

Τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς απέσπασε για δεύτερη φορά στην ιστορία  του το Toyota Yaris, κατακτώντας την πρώτη θέση στην ψηφοφορία των 59 εκλεκτόρων του θεσμού και εξασφαλίζοντας για τρίτη φορά τον σχετικό τίτλο για τον ιάπωνα κατασκευαστή.

Το ιαπωνικό supermini απέσπασε 266 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ηλεκτρική έκδοση του νέου Fiat 500 και στην τρίτη το Cupra Formentor.

Εκτός από τον τίτλο του ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Yaris έχει ήδη αναδειχθεί προσφάτως ως best-seller στη γηραιά ήπειρο και μάλιστα ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Ο Matt Harrison, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Toyota Motor Europe δήλωσε σχετικά με τη διάκριση του νέου Toyota Yaris: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Toyota και θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της επιτροπής για την εκτίμηση και την αναγνώρισή τους. Επίσης θα ήθελα με την ευκαιρία να αναγνωρίσω το πάθος των του τμήματος έρευνας και εξέλιξης σε Ευρώπη και Ιαπωνία της Toyota. Eίναι το καλύτερο Yaris όλων των εποχών και όπως το είχε οραματιστεί ο Akio Toyoda, ήδη φέρνει ήδη χαμόγελα στα πρόσωπα των πελατών μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τo Toyota Yaris είχε βρεθεί και πάλι στην κορυφή του θεσμού το 2000 στην πρώτη γενιά του ενώ για την ιστορία τον τίτλο στην Toyota έχει φέρει το Prius εν έτει 2005.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024