Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βανέσα Αδαμοπούλου: Επιστρέφει με μια διασκευή σε κομμάτι του Βασίλη Καζούλη

Βανέσα Αδαμοπούλου: Επιστρέφει με μια διασκευή σε κομμάτι του Βασίλη Καζούλη

Η τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό είχε εστιάσει στην συγγραφή μυθιστορημάτων, μίλησε στις Roomies για την μουσική επιστροφή της.

Στην παρέα των Roomies βρέθηκε χθες η τραγουδίστρια και ηθοποιός Βανέσα Αδαμοπούλου, μαζί με τους μουσικούς της, και ξεσήκωσε το κέφι στο σπίτι των συγκατοίκων.

«Δεν ήμουν ποτέ στα πράγματα, ήμουν μέσα έξω. Έκανα και άλλα πράγματα. Έκανα μουσικό θέατρο. Έκανα αρκετά παιδικό θέατρο. Έχω γράψει και δύο μυθιστορήματα και τώρα θα βγει και το τρίτο. Το τελευταίο είναι το “Από ζάχαρη και αλάτι” και το προηγούμενο ήταν το “Αθώοι στον Έρωτα”. Είναι και τα δύο μυθιστορήματα εποχής. Είχα κάνει έρευνα. Έχω σπουδάσει ιστορία και φιλοσοφία της επιστήμης», είπε η πάντα εντυπωσιακή Βανέσα Αδαμοπούλου σχετικά με τα όσα ασχολείται.

«Το τραγούδι το πήγα λίγο πιο πίσω. Μου έλειψε πάρα πολύ», πρόσθεσε η ίδια, λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδάει αγαπημένα της τραγούδια για την παρέα.

«Η pop μουσική με την οποία ξεκίνησα, δεν είναι το αγαπημένο μου είδος. Ήμουν πολύ πιο νέα. Δεν με εκφράζει η θεματολογία του πια. Τώρα έχω κάνει μια επανεκτέλεση στο “Αν ήσουν άγγελος (Λύσ’ τα μαλλιά σου)” του Βασίλη Καζούλη, και το έχω κάνει με ισπανική κιθάρα. Θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά», είπε για όσα έχουμε να αναμένουμε από την ίδια μουσικά.

Η συνάντησή της Βανέσας Αδαμοπούλου με τις Roomies ολοκληρώθηκε μουσικά, με ένα ακόμη αγαπημένο τραγούδι.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024