Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρυπίδης : «Τόσο πολύ τους ενοχλεί ο Αρης;»

Καρυπίδης : «Τόσο πολύ τους ενοχλεί ο Αρης;»

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε, αλλά και στον πόλεμο που του έχουν κηρύξει, λόγω της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε, αλλά και στον πόλεμο που του έχουν κηρύξει, λόγω της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης; Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα», ανέφερε.

Διαβάστε ένα μέρος από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ:

«Η ομάδα είναι στη δεύτερη  θέση, παίζει πολύ ποδόσφαιρο και γενικώς είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει. Όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολα λόγω του COVID (και της απώλειας εσόδων), σίγουρα το πρόβλημα για μας είναι μεγαλύτερο λόγω των παλιών αμαρτιών που κουβαλάει ο σύλλογος.

Προσπαθούμε με τις δικές μας δυνάμεις, αλλά καθημερινά φτάνουν προσφυγές από παλιούς ποδοσφαιριστές που λένε ότι αγαπούν τον σύλλογο αλλά τον κυνηγούν με κάθε ευκαιρία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απειλές που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα: «Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο πολύ ενοχλεί ο Άρης; Έχει βρεθεί ψηλά, επιχειρηματικά δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος καθώς οτιδήποτε κάνουμε είναι σύννομο, δεν υπάρχουν παρανομίες ή παρατυπίες, ενώ είμαστε άψογοι σε κάθε συνεργασία.

Αυτά που συμβαίνουν μ’ έχουν απογοητεύσει. Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα. Τώρα δεν δέχομαι αλλά αυτό που συνέβη δεν είναι ευχάριστο για κανέναν».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024