Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησε, το μεσημέρι της Κυριακής, ομάδα αγνώστων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση έγινε από ομάδα περίπου 20 ατόμων, τα οποία βγήκαν από το σκοπευτήριο και κινήθηκαν προς το ΑΤ Καισαριανής.
Στη συνέχεια, οι δράστες προχώρησαν σε ρίψη μολότοφ και εξαφανίστηκαν, χωρίς να υπάρξει κάποια προσαγωγή.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο μηχανές της ΕΛ.ΑΣ, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»