Συνεχίζονται οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου όλο και περισσότερα άτομα τον κατηγορούν για πράξεις που έχει κάνει στο παρελθόν

Συνεχίζονται οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών του Δημήτρη Λιγνάδη, με όλο και περισσότερα άτομα να τον κατηγορούν για πράξεις που έχει κάνει στο παρελθόν.

Την ίδια στιγμή στο «στόχαστρο» των διαδικτυακών επιθέσεων έχει βρεθεί και ο Διονύσης Παναγιωτάκης, μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ειδικότερα, ο Διονύσης Παναγιώτακης αποτέλεσε μάρτυρα υπεράσπισης στην υπόθεση Λιγνάδη. Ο ιδιοκτήτης των Αθηναϊκών θεάτρων και του Action 24, κατέθεσε πριν από λίγα 24ωρα για τον σκηνοθέτη – ηθοποιό και τη δεύτερη πράξη βιασμού, για την οποία κατηγορείται τον Αύγουστο το 2015.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε σήμερα σε διαδικτυακή επίθεση που του έγινε στο facebook από διαδικτυακό του φίλο. Αφού έγραψε το εξής μήνυμα: «Η άποψη μου για το θέμα της κατάθεσης μου είναι αυτό που απαντάω [φωτο] σε κάποια που έκανε ένα σχόλιο στην ανάρτηση που έκανα ότι τον Σπύρο Μπιμπίλα τον θεωρώ πολύ καλό ηθοποιό και σπουδαίο άνθρωπο κλπ. κλπ.» παρέθεσε το αιχμηρό σχόλιο που δέχτηκε και την απάντησή του.

«Εσείς να τα βλέπετε που υποστηρίζετε αυτό το απόβρασμα» έγραψαν στον Διονύση Παναγιωτάκη, με τον ίδιο να γράφει, μεταξύ άλλων: «Ότι όταν σε καλεί η ανακρίτρια να καταθέσεις ότι ο Λιγνάδης ήταν στην Ιθάκη, η δική μου συνείδηση λέει ότι εφόσον το γνωρίζω πρέπει να το καταθέσω».

Το εν λόγω συμβάν:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr