Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : «Πλιάτσικο αρίστων της ΝΔ» με παράτυπους εμβολιασμούς

ΣΥΡΙΖΑ : «Πλιάτσικο αρίστων της ΝΔ» με παράτυπους εμβολιασμούς

Την κυβέρνηση κατηγορεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πλιάτσικο» και για εμβολιασμούς εκτός σειράς 24 «γαλιάζιων» στελεχών στη Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα, η ΝΔ διέγραψε δύο στελέχη, που φέρεται να εμπλέκονται σε παράτυπους εμβολιασμούς.

Την κυβέρνηση κατηγορεί με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πλιάτσικο» και για εμβολιασμούς εκτός σειράς 24 «γαλιάζιων» στελεχών στη Θεσσαλονίκη.

«Το πλιάτσικο των αρίστων της ΝΔ έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται ότι «συνεχίζουν πιστά το παράδειγμα που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης με τους συνεργάτες του».

Η Κουμουνδούρου τονίζει, μάλιστα, ότι «μετά τον γαλάζιο Περιφερειάρχη Δωδεκανήσου, ο οποίος έκλεψε τη σειρά κάποιου συμπολίτη μας, έφτασαν στο σημείο να εμβολιάσουν παράτυπα 24 «γαλάζια» στελέχη στη Θεσσαλονίκη, με εμβόλια που προορίζονταν για μικρά παιδιά με αναπηρία».

Και καταλήγει πως «η χυδαιότητά τους έχει ξεπεράσει πλέον και την πιο νοσηρή φαντασία».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα η ΝΔ είχε αναστείλει την κομματική ιδιότητα δύο στελεχών από την Θεσσαλονίκη, της Δήμητρας Ακριτίδου και του Δρόσου Τσαβλή, που φέρεται να εμπλέκονται σε παράτυπους – εκτός σειράς – εμβολιασμούς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024