Η δύναμη της γραφιστικής σε καμπάνια για τη Διεθνή Αμνηστία
Με επικεφαλής το καναδικό στούντιο Cossette, η καμπάνια σχεδιάστηκε για τη «Write for Rights», την ετήσια προσπάθεια της Διεθνούς Αμνηστίας να βγουν από τη φυλακή συνάνθρωποί μας που φυλακίστηκαν άδικα.
Τη δύναμη που έχει το μολύβι ανέδειξε, μέσα από μια σειρά συγκινητικών έργων γραφιστικής τέχνης του Owen Gent, μια καινούργια καμπάνια για τη Διεθνή Αμνηστία.
Με επικεφαλής το καναδικό στούντιο Cossette, η καμπάνια σχεδιάστηκε για τη «Write for Rights», την ετήσια προσπάθεια της Διεθνούς Αμνηστίας να βγουν από τη φυλακή συνάνθρωποί μας που φυλακίστηκαν άδικα.
Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η προσπάθεια αυτή αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχής, σε ποσοστό 75%, καθώς συνέβαλε στην αποφυλάκιση 127 ανθρώπων
Στα τέσσερα έργα γραφιστικής τέχνης του με έδρα το Μπρίστολ του Ηνωμένου Βασιλείου καλλιτέχνη, ένα υπερμέγεθες μολύβι υποκαθιστά το φως ενός προβολέα στον εξωτερικό περιμετρικό τοίχο μιας φυλακής (στο έργο «Writing Frees the Innocent»), το φλας μιας φωτογραφικής μηχανής (στο έργο «Writing Defends Freedom of the Press»), τα απόνερα από μια βάρκα με πρόσφυγες (στο έργο «Writing Saves Refugees») και τον ήχο από ένα μεγάφωνο (στο έργο «Writing Carries Their Voice»).
View this post on Instagram
Οι εύστοχες αποδόσεις γραφιστικής τέχνης λειτουργούν σύμφωνα με το ΑΠΕ «ως υπενθύμιση ότι ακόμη και η μικρότερη χειρονομία μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο – μπορεί να αλλάξει ζωές», όπως τονίζουν από το στούντιο Cossette.
- «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Οι νέοι δικαιούχοι – Πώς θα κάνετε αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απαντά για τα σημάδια στο πρόσωπο του
- Κάποιος να θυμίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ιστορία του Νίξον
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)
- Βέροια: Κατέρρευσε τμήμα αρχαίου τείχους στην αυλή του – Πινγκ πονγκ ευθυνών μεταξύ Αρχαιολογίας και Δήμου
- Φοροαπαλλαγές: Μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Βρυξελλών – Κατηγορίες και κόστη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442