Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ραχήλ Μακρή: Μετά τους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ στην... αγκαλιά του Γιώργου Τράγκα

Ραχήλ Μακρή: Μετά τους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ στην… αγκαλιά του Γιώργου Τράγκα

Η πρώην βουλευτής, Ραχήλ Μακρή, προσχώρησε στο κόμμα «Ελεύθεροι Ανθρωποι» του Γιώργου Τράγκα

Μια νέα, χρυσή σελίδα στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας, γράφτηκε με την προσχώρηση της Ραχήλ Μακρή στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα με τίτλο «Ελεύθεροι Ανθρωποι». Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, η οποία μην ξεχνάμε ότι ήταν και υποψήφια και βουλευτής με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε για ακόμη μια φορά να… σώσει την πατρίδα και να την απελευθερώσει. Αυτή τη φορά στο πλευρό του δημοσιογράφου Τράγκα, μιας και μετά τον Καμμένο και τον Τσίπρα, έλειπε από το… βιογραφικό της ένας πολιτικός αρχηγός του διαμετρήματος του Γιώργου Τράγκα.

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα crashonline.gr, προχώρησε στην πρώτη της δήλωση ως μέλος του κόμματος. Ουσιαστικά η πολιτική της κίνηση, το «Μέτωπο Νίκης» (δηλαδή αυτή) πάει στο νεοσυσταθέν κόμμα για να μας απελευθερώσουν από κοινού.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι η Ραχήλ Μακρή είναι… αρχηγός κόμματος και η ίδια.

Η κ. Μακρή υποσχέθηκε ότι ως επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και σε συνεργασία με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, θα «αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο και θα καταφέρουμε να απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το «δικτατορικό» Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη.»

Αναλυτικά:

«Τελικά δεν περνάει μέρα χωρίς νέες επιθέσεις ενός πανικόβλητου κατοχικού καθεστώτος στα πιο στοιχειώδη ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Μετά την τρομοκρατία, τις συλλήψεις πολιτών για μάσκες και υποτιθέμενες παραβιάσεις των αντισυνταγματικών μέτρων που επέβαλλαν με ΠΝΠ, τον τεχνοφασισμό και τη φίμωση, φτάσαμε στο σημείο να τοποθετήσουν κρατική ασφάλεια και κυπατζήδες έξω από το σπίτι του Γ. Τράγκα, λες και πρόκειται για τρομοκράτη.

Είναι οι ίδιοι που σε μια απροκάλυπτη ωμή παρέμβαση στο έργο των δικαστών, σχολίαζαν στο Facebook την αγόρευση της Εισαγγελέως στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, παραλληλίζοντας την με θεατρική παράσταση και σημειώνοντας ότι «τα δικαστήρια δεν είναι λαϊκή απογευματινή»!

Παρεμβαίνοντας με τόσο ευθύ τρόπο σε μια δικαστική υπόθεση, λέγοντας πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι δικαστές στην έδρα κατά την άποψή τους, καταργώντας στην πράξη κάθε διάκριση των εξουσιών που χαρακτηρίζει κάθε ευνομούμενη θεσμική λειτουργία ενός κράτους δικαίου.

Είναι οι ίδιοι που πριν λίγη ώρα στην Βουλή έχοντας χάσει κάθε μέτρο αξιοπρέπειας, κτυπώντας πλέον στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και ενάντια στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους στις ενέργειες με απύθμενο κυνισμό και αλαζονεία δηλώνουν ότι δεν θα επιτρέψουν την κατάσχεση υπολογιστών και μέσων όπως συνηθίζεται για υπόδικους που κατηγορούνται για παιδεραστία.

Εγώ, το Μέτωπο Νίκης και όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι απαιτούμε Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ανεξαρτησία και θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο και θα καταφέρουμε να απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το «δικτατορικό» Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης».

Οσο για την ιστορία; Να θυμίσουμε ότι εξελέγη βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στην Κοζάνη, στις εκλογές του 2012. Διεγράφη από την Κ.Ο. του κόμματος του Καμμένου τον Οκτώβριο του 2014 και εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές. Τον Ιανουάριο του 2015 συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη βουλευτής Κοζάνης. Διαφώνησε με το τρίτο μνημόνιο και πήγε στη Λαϊκή Ενότητα που σχηματίστηκε τότε ενώ πέρασε και από την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024