Όποιος λάβει τις περισσότερες ψήφους μπορεί να είναι υποψήφιος για αποχώρηση», είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος και ζήτησε από τους παίκτες να ξεκινήσουν τη διαδικασία ψηφοφορίας

Τα δύσκολα ξεκίνησαν στο House of Fame λίγες ώρες πριν από το πρώτο live του reality. Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Εκείνος με τις περισσότερες ψήφους θα είχε και ένα ντισαβαντάζ το οποίο σίγουρα θα επηρέαζε την πορεία του.

«Η ψηφοφορία θα έχει επίπτωση, ο μαθητής που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους θα έχει μείον 4 βαθμούς από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Η ανώτερη βαθμολογία από κάθε κριτή είναι το 10. Η ψήφος σας θα είναι καθοριστική. Δεν σημαίνει τίποτα, ίσως να σημαίνει και πολλά.

Όποιος λάβει τις περισσότερες ψήφους μπορεί να είναι υποψήφιος για αποχώρηση», είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος και ζήτησε από τους παίκτες να ξεκινήσουν τη διαδικασία ψηφοφορίας, σύμφωνα με το znews.

Η Έλενα ξεκίνησε για ακόμα μια φορά να κλαίει γιατί δεν ήξερε ποιον να ψηφίσει και όλοι οι παίκτες προσπάθησαν να την ηρεμήσουν.

Βίντεο

«Μπορεί να αδικείται κάποιον με την ψήφο σας», είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος μπαίνοντας στο σπίτι και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα.

«Έλενα για δεύτερη συνεχόμενη φορά πήρες τους περισσότερους ψήφους, ενώ με μία μόνο ψήφο διαφορά ήταν η Πηνελόπη, ο Άρης και η Αναστασία», αποκάλυψε.

«Ήρθε η ώρα να αποδείξεις ποια είσαι. Αξίζεις», είπε στην Έλενα, η οποία είχε ξεσπάσει σε λυγμούς.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr