Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρώμικος πόλεμος Βαξεβάνη στον Αθερίδη

Βρώμικος πόλεμος Βαξεβάνη στον Αθερίδη

Αναρτήσεις, στοχοποίηση και εξώδικα

Βάλθηκε να στοχοποιήσει όσους δεν ανήκουν στο προσωπικό του «Μακελειό» ο Κώστας Βαξεβάνης. Και μάλιστα βάλθηκε να τους κρεμάσει στα μανταλάκια, γιατί έχουν διαφορετική άποψη από τον ίδιο και δεν θέλουν να πέσουν στη λάσπη που εδώ και μέρες έχει γεμίσει την κοινωνία.

Τώρα ο εκδότης του Documento άνοιξε βρόμικο πόλεμο στον Θοδωρή Αθερίδη και την Σμαράγδα Καρύδη. Κι όλα αυτά ξεκίνησαν με ένα σχόλιο της δημοσιογράφου Ιωάννας Κλεφτογιάννη η οποία έγραψε ότι το ζεύγος Αθερίδη – Καρύδη δέχθηκε… αυθόρμητες επιθέσεις από περαστικούς και ότι τους χλεύασαν.

Η ανάρτηση της κ. Κλεφτόγιαννη ήταν η εξής:

Οπως ήταν αναμενόμενο στο σχόλιο αυτό έσπευσε να απαντήσει ο Αθερίδης γράφοντας ότι πρόκειται για βρώμικη, βαξεβανικού τύπου ατζέντα. «Οσο και να χτυπιέται η Κλεφτογιάννη στοχοποιεί με fake news εμένα και τη Σμαράγδα κι επειδή έχει ατζέντα βρώμικη βαξεβανικού τύπου μιλάει για εισιτήρια στα θέατρα για λιντσαρίσματα έξω από το σπίτι μας. Ο ορισμός του Ρουπακιά…»

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Το σχόλιο αυτό δεν άρεσε στον Βαξεβάνη ο οποίος έστειλε εξώδικο στον Θ. Αθερίδη αναφέροντας μεταξύ άλλων: Με το σχόλιό σας αυτό, που είναι απολύτως προσηλωμένο να δολοφονήσει τον χαρακτήρα μου, επιδιώκεται να παρουσιαστώ ως ένας ανέντιμος και στρατευμένος δημοσιογράφος και εκδότης, που ασκώ εκβιαστική δημοσιογραφία, έχοντας ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ «βαξεβανικού τύπου», προκειμένου να ωφεληθώ με διάφορα ανταλλάγματα».

Από την πλευρά της, η κ. Κλεφτόγιαννη ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook, για το εξώδικό της, το εξής:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024