Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαξεβάνης και «Μακελειό» ξεκίνησαν συνεργασία

Βαξεβάνης και «Μακελειό» ξεκίνησαν συνεργασία

Τα... βρήκαν Βαξεβάνης και Χίος καθώς οι δημοσιογραφικές πρακτικές τους ταυτίζονται πλήρως

Μια μεγάλη μεταγραφή στο χώρο των media, και μια σπουδαία συνεργασία δημοσιογραφικών… κολοσσών, έκλεισε πριν από λίγες ώρες. Ο ΔΟΒ και ο ΔΟΧ, δηλαδή ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαξεβάνη και ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Χίου, έκλεισαν συμφωνία συνεργασίας.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο μεγαλοεκδότες αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε πλήρης ταύτιση απόψεων και δημοσιογραφικής κουλτούρας κι αποφάσισαν ότι πρέπει να ενώσουν τα… μαγαζιά τους.

Ετσι, ο αποκαλυπτικός Βαξεβάνης θα γράφει στο Μακελειό και ο… αθυρόστομος Χίος θα προσφέρει την πολύτιμη γραφίδα του στο Documento.Δεν έχει άλλωστε νόημα να μην μπορούν να μπλέξουν τις… λάσπες τους. Δεν έχει νόημα το… αφεντικό να έχει χωριστά τα «γουρούνια» και να μην τα έχει μαζί.

Όχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Κώστα Βαξεβάνη, αλλά σίγουρα είχε στο παρελθόν και τις καλές του, δημοσιογραφικές στιγμές. Ο τρόπος που αποφάσισε να ασκήσει δημοσιογραφία στην περίπτωση του σκανδάλου Λιγνάδη, δείχνει τις εμμονές του.

Τον πείραξε που πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει ότι είναι… Μαρεβοδιώκτης και Μητσοτακικοδιώκτης. Ομως, με τις σημερινές άθλιες αναρτήσεις του απέδειξε περίτρανα ότι έχει μια ηγετική θέση στη δημοσιογραφία του Μακελειού.

Το να χαρακτηρίζεις εμμέσως τον πρωθυπουργό της χώρας ως μέλος κυκλώματος παιδεραστίας, ξεπερνάει τα όρια της πολιτικής αήθειας.

Αυτό το υπέροχο post ανήκει στον Βαξεβάνη

Το να υπονοείς ότι έχει σχέση με τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που πήγαιναν στο σπίτι του Λιγνάδη, ξεπερνά και τις πιο διεστραμμένες δημοσιογραφικές πρακτικές.

Βεβαίως και είναι προσωπική υπόθεση το άθλιο post που ανέβασε. Ομως, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ο Βαξεβάνης δεν είναι κάποιος τυχαίος. Είναι χρόνια στην αυλή του ΣΥΡΙΖΑ και δικαίωμά του, όμως, οφείλει ο ΣΥΡΙΖΑ που επί χρόνια τον περιθάλπει, να απαντήσει αν υιοθετεί και τις αθλιότητές του.

Οφείλει ο γνωστός συνταξιούχος Θανάσης να γράψει ένα από τα… πετυχημένα άρθρα του για τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Οφείλει ο Πολάκης, ο κολλητός του Βαξεβάνη, να μας πει πώς λένε στην Κρήτη τους άθλιους συκοφάντες. Μήπως τους λένε πέτσακες;

Οφείλει ο ίδιος ο Τσίπρας να καταδικάσει αυτού του είδους τις πρακτικές. Αν και εμμέσως το έκανε ο διευθυντής της Αυγής, Άγγελος Τσεκερης, που αποδοκίμασε αυτές τις βρόμικες αναρτήσεις.

Και σίγουρα δεν το έκανε από μόνος του. Το να χαρακτηρίζεις… Μακελειό τον μέχρι πρότινος «δικό σου» εκδότη, Κώστα Βαξεβάνη, λέει πολλά. Το να λες ότι αυτά που ανέβασε είναι εμετικός κιτρινισμός είναι ασφαλώς μια… ποιοτική διαφοροποίηση και μια ηχηρή αποστασιοποίηση από τις άθλιες πρακτικές του εκδότη του Documento.

Εγραψε ο Αγγελος Τσέκερης:

«Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρωτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά κυρίως γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά».

Πάντως, αν η επιλογή του Βαξεβάνη είναι να γράφει άρθρα στο Μακελειό τότε είναι σίγουρο το βραβείο Πούλιτζερ.

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024