Οταν η ανάγκη να χτυπήσεις τον πολιτικό αντίπαλο οδηγεί σε αναρτήσεις - ντροπή

Όταν ο σεξισμός συνδέεται με την πολιτική αήθεια, τότε το φαινόμενο αυτό ονομάζεται… «βαξεβανίτιδα».
Γνωστός για τα σεξιστικά του σχόλια ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, αποφάσισε να μας αποδείξει πως όταν θες σώνει και καλά να πλήξεις τον πολιτικό σου αντίπαλο, τότε βρίσκεις να ασχοληθείς και με ανοησίες.
Ανοησίες οι οποίες, όμως, προσβάλλουν και τον ίδιο που το κάνει αλλά και τις γυναίκες για τις οποίες δεν έχει καμιά εκτίμηση.
«Θύμα» του… πολακισμού που διακατέχει τον κ. Βαξεβάνη είναι ο Στέλιος Πέτσας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος έκανε το… λάθος να έχει πολλές γυναίκες ακόλουθους στο instagram.
Τι το ήθελε δηλαδή να ακολουθεί το ωραίο φύλο, ακόμη κι αυτό μπαίνει στο πολιτικό μίξερ του Βαξεβάνη και χρησιμοποιείται ως όπλο.
Γράφει ο εκδότης της εφημερίδας Ντοκουμέντο των βοσκότοπων: Μερακλής ο κύριος Πέτσας.. Μπορεί στο instagram να μην ακολουθεί πολιτικούς και δημοσιογράφους αλλά ακολουθεί καλλίπυγες κυρίες που επιδεικνύουν μπούστο και όχι μόνο. Η κυβέρνηση δεν έχει γυναίκες αλλά ο Πέτσας στο instagram έχει πολλές.
Το tweet του κυρίου Βαξεβάνη οδηγεί σε δημοσίευμα αναλόγου ύφους του site στο οποίο είναι ιδιοκτήτης, το οποίο γράφει: Λάτρης του ωραίου και του… γυμνού, είναι όπως φαίνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο κ. Στέλιος Πέτσας, διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Ιnstagram, απ’ όπου ενημερώνει τους ακολούθους του για τις δραστηριότητές του.
Στον λογαριασμό του κ. Πέτσα ωστόσο παρατηρείται το εξής εντυπωσιακό φαινόμενο. Ο ίδιος ακολουθείται από περίπου 9.800 ανθρώπους και όπως είναι λογικό ακολουθεί λιγότερους από 650.
Αν εξαιρέσει όμως κανείς κάποια λίγα γνωστά πρόσωπα και τους λογαριασμούς οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παράδειγμα, θα διαπιστώσει ότι ο κ. Πέτσας ακολουθεί σε ποσοστό που πιθανόν φτάνει και το 90% αποκλειστικά και μόνο γυναίκες.
Με απλά λόγια: Ο Πέτσας είναι… κακός άνθρωπος επειδή ακολουθεί στο instagram όμορφες γυναίκες.
Οι δε όμορφες γυναίκες είναι, κατά τον Βαξεβάνη… κάτι άλλο επειδή δείχνουν μπούστο. Είναι ίσως «ελαφρές» στα μάτια του…
Εν έτει 2020 ο «προοδευτικός», ο «αριστερός» Βαξεβάνης, θεωρεί ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι ντυμένες… παπαδιές.
Και φυσικά πιστεύει ότι ένας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να κάνει φίλους στο διαδίκτυο που δείχνουν… μπούστο.
Αν αυτό δεν είναι σεξισμός. Αν αυτό δεν είναι η αποθέωση του… τίποτε, τότε τι είναι;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr