Φορώντας ρούχα που μάλλον θα ενέκρινε η Ντάφνι Μπρίτζερτον, η ηθοποιός Phoebe Dynevor πόζαρε για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας Self- Portrait.

Είναι η πρώτη φορά που η πρωταγωνίστρια του Bridgerton εμφανίζεται σε καμπάνια ρούχων. Οι εικόνες τραβήχτηκαν στο Λονδίνο από τον Βρετανό φωτογράφο Nigel Shafran.

View this post on Instagram

A post shared by PD 🌗 (@phoebedynevor)

«Καθώς σχεδίαζα αυτήν την τελευταία συλλογή, σκεφτόμουν πολύ τη βρετανική ευαισθησία και για την αβίαστη προσέγγιση του βρετανικού στυλ, από την οποία εμπνέομαι τόσο συχνά», δήλωσε ο ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του brand, Han Chong.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ήταν σημαντικό να βρει ένα άτομο με το οποίο θα μπορούσαν να ταυτιστούν οι γυναίκες. «Η Phoebe είναι ιδανική», είπε.

Στην ερώτηση εάν η συλλογή, που οποία περιλαμβάνει looks με έντονους ώμους και τετραγωνισμένα ντεκολτέ, ήταν εμπνευσμένη από το Bridgerton, απάντησε: «Είναι σύμπτωση – είμαι μόνο στα μισά της πρώτης σεζόν».

«Είμαι περήφανη που συμμετέχω σε αυτό το νέο πρότζεκτ και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να φορέσω τα ρούχα όταν η ζωή επιστρέψει στο φυσιολογικό» δήλωσε η ηθοποιός.