Τετράποδος φρουρός κοσμηματοπωλείου κοιμάται την πιο… κρίσιμη στιγμή- Βίντεο
Το σκυλάκι κοιμόταν του καλού καιρού αλλά ευτυχώς η ληστεία δεν ήταν πραγματική.
Ένας σκύλος- φρουρός κοσμηματοπωλείου στην Ταϊλάνδη επέλεξε τον ύπνο έναντι της ασφάλειας του καταστήματος. Ευτυχώς όμως η ληστεία δεν ήταν πραγματική αλλά άσκηση ασφαλείας.
Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του κοσμηματοπωλείου κατέγραψε την «Husky» να κοιμάται του καλού καιρού την ώρα που ένας «ένοπλος ληστής» πλησιάζει τον ιδιοκτήτη. Αργότερα το βίντεο ανέβηκε στο Facebook και φυσικά έγινε viral.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε πως επρόκειτο για άσκηση ασφαλείας από την αστυνομία της Ταϊλάνδης.
«Ήταν μια άσκηση της αστυνομίας για το πώς θα ήταν αν ένας ληστής έμπαινε στο κατάστημά μου για να κλέψει όλα τα κοσμήματα. Η «Lucky» γνωρίζει τον αστυνομικό που έκανε τον ληστή και μάλλον γι΄ αυτό δεν αντέδρασε» είπε.
«Γέλασα πολύ όταν είδα ότι δεν προσπάθησε καν να κάνει τίποτα και συνέχισε να κοιμάται» συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.
Παρά την αδιάφορη στάση της Lucky στο συγκεκριμένο βίντεο ο ιδιοκτήτης της τόνισε πως είναι ιδιαίτερα δραστήρια και υπάκουη.
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
- Κραχ σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες – Το 70% αδυνατεί να ξεχρεώσει
- Ο Γερμανός καγκελάριος «είναι γυμνός» – Φρίντριχ Μερτς, ο αντιδημοφιλής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442