Αχ ευαίσθητε Ιχθύ, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου όταν είσαι ερωτευμένος. Η αυτοπειθαρχία και η αυτοοργάνωση στο καθημερινό σου πρόγραμμα είναι σχεδόν σίγουρο πως θα σου εξασφαλίζουν συναισθηματική ισορροπία.

Τα λάθη που κάνει

Η φαντασία του εξάπτεται σε απίστευτα επίπεδα ανάλυσης. Νιώθει ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής του και ότι είναι ο πρωταγωνιστής ρομαντικής υπερπαραγωγής, που θα έχει συναίσθημα και happy end!

Το σφάλμα σου, φίλε Ιχθύ, είναι πως όταν ερωτεύεσαι, εξιδανικεύεις τα πάντα, τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, ακόμα και τα συναισθήματά σου!

Όλο αυτό το πανέμορφο σενάριο που στήνεις στο μυαλουδάκι σου, σε κάνει γρήγορα να προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και άθελά σου πληγώνεσαι, γιατί είναι σαν να ξυπνάς από ένα όμορφο όνειρο, το οποίο δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Χρειάζεται να μην εμπιστεύεσαι τον άλλον στο 100% επειδή αυτό πρακτικά θα σε κάνει «έρμαιο» απρόβλεπτων καταστάσεων που δεν είχες υπολογίσει.

Αν δηλαδή ο άλλος έχει την τάση να κερατώνει και να είναι άπιστος, θα σου φανεί σοκαριστικό αν τον εμπιστευόσουν εξ αρχής σε απόλυτο βαθμό.

Μην είσαι όμως και ανασφαλής. Είναι εντελώς ξενέρωτο να είναι ο άλλος μαζί σου αν θέλεις συνέχεια την επιβεβαίωση από τον ίδιο.

Η συμβουλή των άστρων λοιπόν, είναι να φροντίζεις να προσγειώνεσαι, για να αποφεύγεις τα λάθη, τα οποία θα σε στεναχωρούν στην πορεία.

Είναι χρήσιμο να εξασφαλίζεις στον εαυτό σου ότι θα έχεις το καθημερινό σου πρόγραμμα όπως πρέπει στην ώρα του. Να μην αλλάζεις τον εαυτό σου για χάρη της σχέσης σου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο