Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Λιγνάδη : Ήταν στην Ιθάκη ο σκηνοθέτης το 2015;

Υπόθεση Λιγνάδη : Ήταν στην Ιθάκη ο σκηνοθέτης το 2015;

Ο κατηγορούμενος Δημήτρης Λιγνάδης ισχυρίζεται ότι οι πράξεις που του αποδίδονται για τον Αύγουστο του 2015 δεν ευσταθούν, καθώς βρισκόταν στην Ιθάκη

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη και κατά πόσο αυτές ευσταθούν.

Μέσω του απολογητικού του υπομνήματος στην ανακρίτρια, ο γνωστός σκηνοθέτης υποστηρίζει πως οι μηνύσεις και οι μαρτυρικές καταθέσεις σε βάρος του «είναι απολύτως ψευδείς και κατασκευασμένες και τις αρνούμαι κατηγορηματικά».

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι οι πράξεις που του αποδίδονται για τον Αύγουστο του 2015 δεν ευσταθούν, καθώς βρισκόταν στην Ιθάκη. Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, οι μάρτυρες είναι η Ελένη Κούρκουλα (πρώην υπουργός και βουλευτής), ο Διονύσης Παναγιωτάκης (ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24), ο Γιώργος Κουβαράς (δημοσιογράφος του Action 24) και ο ηθοποιός Αγησίλαος Μικελάτος.

Ήταν στην Ιθάκη;

Μετά την ανάρτηση της ηθοποιού Δώρας Χρυσικού, η οποία κατήγγειλε ότι ο κ. Λιγνάδης είπε ψέματα πως βρισκόταν για διακοπές στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015, εκφράζοντας μάλιστα την πρόθεσή της να προσκομίσει στοιχεία στις αρμόδιες αρχές, θέση πήρε ο θεατρικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Ο ίδιος θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια με μία ανάρτησή του στο Facebook, τονίζοντας ότι ήταν μαζί με τον γνωστό σκηνοθέτη στην Ιθάκη στις 8 Αυγούστου του 2015.

«Με αφορμή σχόλιο σε ανάρτηση μου (ΦΩΤΟ) , έχω να πω. Περνάμε ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ. Κλήθηκα να δηλώσω εάν 8 Αυγούστου 2015 ήμουν με τον Λιγνάδη στην Ιθάκη και δηλώνω ΝΑΙ, ήμουν. Δεν είμαι από αυτούς που διαμορφώνω τι θα λέω ανάλογα με τις συγκυρίες. Οποίος ξέρει κάτι πρέπει να το καταθέσει. Τώρα ήρθε η στιγμή!».

Οι φωτογραφίες

Παράλληλα, φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου -οι οποίες βέβαια δεν επιβεβαιώνονται επίσημα- δείχνουν τον κ. Λιγνάδη να βρίσκεται εκείνες τις ημέρες στην Ιθάκη.

Οι φωτογραφίες φέρεται να είναι τραβηγμένες από κινητό και έχουν πάνω ημερομηνία και ώρα. Υπάρχει μια φωτογραφία από τις 6 του μήνα, που διακρίνεται ο Δημήτρης Λιγνάδης με την ανιψιά του. Στη δεύτερη φωτογραφία από τις 11 Αυγούστου, ο ηθοποιός διασκεδάζει σε τοπικό πανηγύρι στην Ιθάκη.

Στην τελευταία φωτογραφία, που δεν έχει ακριβή ημερομηνία, ο Δημήτρης Λιγνάδης ποζάρει στην παραλία με τον αδερφό και την ανιψιά του.

Πάντως, σε ό,τι αφορά στην τελευταία, φέρεται να είναι από το 2018 και όχι από το 2015.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024