Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κιμούλη: «Είναι εξαιρετικός ηθοποιός αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει»

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κιμούλη: «Είναι εξαιρετικός ηθοποιός αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει»

Ο ηθοποιός είναι τα τελευταία χρόνια μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τις καταιγιστικές αποκαλύψεις στον χώρο του θεάματος ως καλεσμένος της εκπομπής ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες περί παρενοχλήσεων στο θέατρο είπε: «Είμαι της άποψης ότι όλα πληρώνονται. Αν έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα που ακούγονται πρέπει να “πληρωθούνε”. Δεν μπορεί οι γυναίκες ξαφνικά να “τρελάθηκαν”».

Ο ηθοποιός που όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι δέχτηκε λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του, δεν δίστασε να αναφερθεί και στον τελευταίο.

«Σέβομαι πάρα πολύ τον Γιώργο τον Κιμούλη, είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά αυτό από μόνο του δεν μετράει», είπε μεταξύ άλλων ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν με ηθοποιούς για τους οποίους έχει γίνει καταγγελία απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος, υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024