Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σοβαρό ζήτημα των καταγγελιών που κυριαρχεί στο χώρο του θεάτρου το τελευταίο διάστημα.

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σοβαρό ζήτημα των καταγγελιών που κυριαρχεί στο χώρο του θεάτρου το τελευταίο διάστημα. Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη, μιας και γνωρίζει και τους δύο.

 «Αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί»

«Είμαι ένας άνθρωπος που χρόνια τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πολλά πράγματα για το χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς που θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη. Η Ζέτα, είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος που μου αρέσει ο τρόπος που ακολουθεί τη ζωή της, τόλμησε να κάνει κάτι που της έχει συμβεί πριν από πολλά χρόνια, καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί με τον τρόπο που επιθυμεί να δικαιωθεί.»

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος πρέπει να είναι άνθρωπος του θεάτρου αλλά και άνθρωπος μαζί. Αν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα, να είστε πιο προσεχτικοί όταν ονομάζεται κάποιον θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σωστή συμπεριφορά. Εγώ δεν ανήκω στα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουνε ήσυχοι”, ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

Δες το βίντεο:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr