Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη

Επίθεση Πρωτοψάλτη στον Κιμούλη: Η φράση του «καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου» αποτελεί ύβρη

«Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής» τονίζει η δημοφιλής ερμηνεύτρια

Με σκληρά λόγια μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κατά του Γιώργου Κιμούλη σχετικά με δήλωσή του για τις καταγγελίες που βγαίνουν συνεχώς το φως περί σεξουαλικών εγκλημάτων.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια σημειώνει πως την ενόχλησαν και τη θύμωσαν πάρα πολύ κάποια γεγονότα, όπως μία φράση: «Καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου».

«Αν δεν κάνω λάθος, την είπε ο κύριος Γιώργος Κιμούλης. Πιστεύω ότι αποτελεί ύβρη όχι μόνο προς την κ. Μπεκατώρου, αλλά προς όλες τις γυναίκες. Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής»,
τονίζει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, τονίζοντας΄οτι πρέπει να υπάρξει μια σοβαρή συνέχεια, για να εξυγιανθεί νομικά και ηθικά ο οποιοσδήποτε χώρος.

Αναφερόμενη στην καταιγίδα αποκαλύψεων σχετικά με σεξουαλικές επιθέσεις ή παρενοχλήσεις η δημοφιλής ερμηνεύτρια είπε:

«Τον πρώτο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη. Δηλώνω ότι είμαι κι εγώ μαζί τους και στηρίζω τα θύματα για όλα αυτά που συμβαίνουν. Θέλω να συγχαρώ την κ. Σοφία Μπεκατώρου που πραγματικά άνοιξε την καρδιά της και έφερε στο φως όλα αυτά τα φρικτά γεγονότα. Κανείς δεν φανταζόταν, ούτε καν η ίδια, τι πόρτα θα άνοιγε για την εξυγίανση. Αυτό που έκανε είναι συγκλονιστικό. Της δίνω 10 χρυσά μετάλλια γι’ αυτή της την κίνηση! Για μένα ήταν τρομακτική ανακάλυψη κάποιων χαρακτήρων, γιατί κάποιους ανθρώπους που τους ξέρουμε όλοι και δεν χρειάζεται να τους ονοματίσω, τους είχαμε τοποθετήσει στην καρδιά μας, στη ζωή μας, στην τέχνη του θεάτρου. Ξαφνικά ανοίγει μια, πως να την πω, χαράδρα, να την πω τρύπα, και αρχίζουν και πέφτουν άνθρωποι», λέει χαρακτηριστικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024