Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσελίκ : Η Ελλάδα προκαλεί - Δεν θα φταίει η Τουρκία για αποσταθεροποίηση των σχέσεων

Τσελίκ : Η Ελλάδα προκαλεί – Δεν θα φταίει η Τουρκία για αποσταθεροποίηση των σχέσεων

«Εάν η Ελλάδα συνεχίσει τις προκλητικές δηλώσεις, δεν θα ευθύνεται η Τουρκία για την αποσταθεροποίηση των σχέσεων» είπε, προκαλώντας για ακόμα μια φορά, ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΑKP), Ομέρ Τσελίκ

«Εάν η Ελλάδα συνεχίσει τις προκλητικές δηλώσεις, δεν θα ευθύνεται η Τουρκία για την αποσταθεροποίηση των σχέσεων» είπε, προκαλώντας για ακόμα μια φορά, ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΑKP), Ομέρ Τσελίκ.

Μάλιστα, σα να μην έφτανε αυτό, ο κ. Τσελίκ κατηγόρησε την Ελλάδα για προκλητικές δηλώσεις, σημειώνοντας ότι η «εάν συνεχιστούν, δεν θα ευθύνεται η Τουρκία για αποσταθεροποίηση των σχέσεων».

«Υποστηρίζουμε σθεναρά την υγιή πρόοδο των διερευνητικών συνομιλιών με την Ελλάδα […], αλλά οι προκλήσεις στις δηλώσεις της Ελλάδας συνεχίζονται» σημείωσε συγκεκριμένα ο Τσελίκ.

Μάλιστα, ο ίδιος απευθυνόμενος στην Αθήνα, σημείωσε ότι «εάν συνεχιστούν οι προκλητικές δηλώσεις δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για την αποσταθεροποίηση των σχέσεων».

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ομέρ Τσελίκ κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια να χρησιμοποιούν μία «πιο υγιή γλώσσα».

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στα περί παρενόχλησης του Τσεσμέ από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, σημειώνοντας ότι «αυτή η ένταση πρέπει να αποφευχθεί. Η σημερινή εικόνα δεν είναι κατάλληλη για τη θετική ατμόσφαιρα που ξεκίνησε με τις διερευνητικές συνομιλίες. Το θέμα είναι να καταστεί το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης».

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024