Μεταξύ άλλων φέρεται να είπε σε παιδί ότι δεν θα πάει στον παράδεισο επειδή τρώει κρέας

Η Κέιντι Κάρεν Ντικμέιερ, γνωστή ως «That Vegan Teacher» είχε περισσότερους από 1,7 εκατ. ακολούθους στο TikTok μέχρι αυτή την εβδομάδα.

Πλέον, όμως, ο λογαριασμός της έχει απενεργοποιηθεί, με την αιτιολόγηση ότι «παραβίαζε τους όρους της κοινότητας», μετά τη συλλογή υπογραφών που απαιτούσε τη συγκεκριμένη κίνηση, κατηγορώντας τη για «χρήση εμπρηστικών μέτρων» για να αυξήσει τις προβολές της.

Συγκεκριμένα, το κείμενο της συλλογής υπογραφών αναφέρει ότι η Ντικμέιερ χρησιμοποίησε το TikTok της για να προβεί σε «κατάφωρα ρατσιστικές, προκατειλημμένες δηλώσεις εναντίον όλων όσων δεν βλέπουν τον βιγκανισμό αποκλειστικά με τον τρόπο που τον βλέπει εκείνη», αλλά και ότι προωθεί «πολλαπλά βίντεο που είναι επικίνδυνα για τα παιδιά», αποκαλώντας τον τρόπο που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα «ηθικά απαράδεκτο».

Το κείμενο συνεχίζει αναφέροντας ότι η Ντικμέιερ έχει πει σε ένα ανήλικο παιδί ότι δεν θα πάει στον παράδεισο επειδή δεν είναι βίγκαν, έχει παροτρύνει ένα 9χρονο παιδί να γίνει βίγκαν κρυφά από τους γονείς του, ενώ προσφέρει αποκλειστικά βίγκαν τρόφιμα στον σκύλο της.

Η ίδια, πάντως, υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί είναι ανακριβείς, ότι ποτέ δεν πίεσε κανέναν να γίνει βίγκαν, ούτε έκανε κακό σε κανέναν, ούτε υπήρξε ρατσίστρια απέναντι σε κανέναν.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr