Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστικό βίντεο: Πετούσε σκύλους σε κανάλι με ορμητικά νερά

Σοκαριστικό βίντεο: Πετούσε σκύλους σε κανάλι με ορμητικά νερά

Ο άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες που τιμωρούνται με φυλάκιση, αλλά και με τσουχτερά πρόστιμα

Ένας άνδρας από τη Σιγκαπούρη που είχε γίνει viral, όταν κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν να πετά σκύλους σε κανάλι στη διάρκεια της περσινής χρονιάς, δικάστηκε την Τετάρτη. Αντιμετώπισε πολλαπλές κατηγορίες, ανάμεσά τους και την μεταφορά σκύλων για κολύμβηση σε προστατευόμενη περιοχή, χωρίς να έχει λάβει σχετική άδεια.

Ο μόνιμος κάτοικος της Σιγκαπούρης Τσονγκ Γουαχ Μενγκ, με καταγωγή από τη Μαλαισία, φέρεται να μετέφερε πέντε σκύλους στο Upper Pierce Resevoir Park στις 8 και 9 Μαΐου της περασμένης χρονιάς, αγνοώντας τις πινακίδες που απαγόρευαν την είσοδο και αφήνοντας τα σκυλιά να κινούνται χωρίς λουρί.

Ο άνδρας αντιμετώπισε 27 κατηγορίες. Ανάμεσά τους και η άσκοπη μετακίνηση στη διάρκεια του lockdown.

Επιπλέον, κατηγορείται βάσει των νόμων προστασίας Ζώων και Πτηνών, επειδή είχε περισσότερους από τρεις σκύλους στο σπίτι του, αλλά και επειδή μετέφερε τα ζώα σε καταφύγιο άγριας ζωής χωρίς να έχει σχετική άδεια.

Ο Τσονγκ φέρεται να πήγε στο καταφύγιο με ένα κανίς, ένα λαμπραντόρ, ένα μόνγκρελ και δύο γκόλντεν ριτρίβερ και τα πήγε να κολυμπήσουν σε ένα κανάλι αποχέτευσης.

Μάλιστα, ένα από τα ζώα φέρεται να έχει τραυματιστεί, αφού έπεσε από ύψος που ξεπερνούσε το ένα μέτρο σε ορμητικά νερά.

Η δίκη πήρε αναβολή για τον επόμενο μήνα.

Ο άνδρας θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως 6 μηνών ή/και πρόστιμο $10.000 για την παραβίαση των μέτρων για την πανδημία, και άλλους έξι μήνες κάθειρξης ή/και πρόστιμο $50.000 για τη μεταφορά σκύλων σε καταφύγιο άγριας ζωής.

Για την αποτυχία του να προστατεύσει τον σκύλο του από τραυματισμό, η ποινή φτάνει τον ένα χρόνο κάθειρξης ή/και τα $10.000, ενώ για το γεγονός ότι μπήκε σε καταφύγιο κλειστό για το κοινό, το πρόστιμο φτάνει τα $20.000.

Τέλος, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόστιμο $5.000 για το γεγονός ότι είχε πάνω από τρία σκυλιά στο σπίτι του και άλλα $5.000 για το γεγονός ότι τα έβγαλε βόλτα χωρίς λουρί, σύμφωνα με το CNA Insider.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024