Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζει σειρά για την αιώνια έχθρα της Adidas με την Puma

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζει σειρά για την αιώνια έχθρα της Adidas με την Puma

Ο Βρετανός σταρ του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανακοίνωσε επίσημα ότι πρόκειται να δημιουργήσει μια μίνι σειρά ντοκιμαντέρ για την 40χρονη διαμάχη μεταξύ της μάρκας αθλητικών ειδών Adidas και της Puma

Ο Βρετανός σταρ του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανακοίνωσε επίσημα ότι πρόκειται να δημιουργήσει μια μίνι σειρά ντοκιμαντέρ για την 40χρονη διαμάχη μεταξύ της μάρκας αθλητικών ειδών Adidas και της Puma.

Το διεθνές αστέρι και η εταιρεία παραγωγής του πρώην παίκτη της Manchester United, Studio 99, συνεργάζεται με τα Boat Rocker Studios, Matador Content και Unscripted για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ με τίτλο «World War Shoe» (Παγκόσμιος Πόλεμος Παπουτσιού).

Η μικρή αρχή μιας τεράστιας έχθρας

Η σειρά τριών επεισοδίων αφορά τη διαμάχη μεταξύ των αδελφών Adi και Rudi Dassler, που κράτησε για πολλές δεκαετίες και πώς ανέπτυξαν την ανταγωνιστική μάρκα στη μικρή τους πατρίδα στο Herzogenaurach της Γερμανίας. Το 1948, ο Rudi ίδρυσε την Puma και στη συνέχεια το 1949, ο αδερφός του Adi ίδρυσε τον Adidas. Το έργο θα ακολουθήσει τους αιώνιους αντιπάλους μαζί με νόμιμες μάχες, αθλητές και μυστικά που δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας για τη διαμάχη που απασχόλησε παγκοσμίως. Η σειρά θα ακολουθήσει επίσης τη μεγάλη επιρροή που είχαν οι δύο μάρκες στη μόδα και την ποπ κουλτούρα.

Αυτό το έργο έρχεται καθώς το Matador Content έχει επίσης στα σκαριά το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της Apple TV + Billie Eilish: The World’s A Little Blurry και το TBS’s Go-Big Show. Αλλά δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το World War Shoe ακόμα.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024