
Δήμητρα Αλεξανδράκη : Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες εγκυμοσύνης
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πολύ ενεργή στα social media, ωστόσο, για ένα μεγάλο διάστημα αποφάσισε να μείνει εκτός και αυτό ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους, κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι απέχει λόγω εγκυμοσύνης.
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πολύ ενεργή στα social media, ωστόσο, για ένα μεγάλο διάστημα αποφάσισε να μείνει εκτός και αυτό ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους, κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι απέχει λόγω εγκυμοσύνης.
Εδώ και λίγες ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε στα social media και το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από Insta Story απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης.
«Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα, που είδατε και την κοιλίτσα»
«Γεια σας αγάπες μου. Νομίζω είναι η στιγμή που θέλω να λύσω μια μικρή παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ήμερες. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, το έχω ξαναπεί, δεν θα ήθελα να αναφερθώ ποτέ, μα ποτέ ξανά, γιατί δεν θα ήθελα να δω κανένα ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο, κανένα εξευτελιστικό άρθρο και γενικότερα να δω τη ζωή μου στις ενημερωτικές εκπομπές σαπουνόπερα.
Όσον αφορά την εγκυμοσύνη τώρα, που είδατε και την κοιλίτσα … Δεν είμαι έγκυος και όταν θα έρθει το ευτυχές γεγονός θα το μάθετε στα βαφτίσια.», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες που την θέλουν έγκυο.
Δείτε τι είπε
- Ρούμπιο: Η επιχείρηση «Επική Οργή» κατά του Ιράν τελείωσε – Τώρα επικεντρωνόμαστε στην «Επιχείρηση Ελευθερία»
- Τεχνητή Νοημοσύνη: H επόμενη γενιά των eSIM – Τι είναι και πώς λειτουργεί
- Γιορτή σήμερα 6 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Σάκα την έστειλε στον τελικό (vid)
- Ψηφιακό ευρώ: Οι φιλοδοξίες της Λαγκάρντ προσκρούουν στην ηγεμονία του δολαρίου





