Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τρένο» η Σίτι νίκησε και την Άρσεναλ στο Λονδίνο (1-0)

«Τρένο» η Σίτι νίκησε και την Άρσεναλ στο Λονδίνο (1-0)

Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι, έφυγε με το διπλό από το «Έμιρεϊτς» χάρη στο γκολ του Στέρλινγκ στα 76 δευτερόλεπτα… πετυχαίνοντας την 18η συνεχόμενη της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις! Συμπλήρωσε ακριβώς τρεις μήνες χωρίς ήττα!

Μόνο η στέψη απομένει… Διότι αυτή η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά! Η τρομερή ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με το… φτωχό για τα δεδομένα της, 1-0 απέναντι στην Άρσεναλ, το οποίο ωστόσο ήταν αρκετό για να πάρει ακόμη ένα «τρίποντο» και να φτάσει στην 18η της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις!

Οι «πολίτες» συνεχίζουν να διευρύνουν το δικό τους ρεκόρ νικών, καθώς καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις 14 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τα «ρομπότ» του Πεπ να μη σταματάνε πουθενά και να φεύγουν με το διπλό και από το «Έμιρεϊτς».

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε από τον Ραχίμ Στέρλινγκ που έφτασε τα 13 γκολ τη φετινή σεζόν και παραμένει ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του Γκουαρντιόλα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, αυτό ήταν το 8ο τέρμα του Άγγλου απέναντι στους «κανονιέρηδες» σε επίπεδο Premier League και το τρίτο συνεχόμενο στο «Έμιρεϊτς»!

Μόλις 76 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Ριγιάντ Μαχρέζ έκανε τη σέντρα και ο Στέρλινγκ εντελώς ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Λένο. Τραγική η αντίδραση της άμυνας του Μικέλ Αρτέτα…

Οι «πολίτες» συνέχισαν να πιέζουν, ψάχνοντας και ένα δεύτερο γκολ που θα τελείωνε οριστικά την υπόθεση νίκη… Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε και Στέρλινγκ, δεν μπόρεσαν να βρουν δεύτερο τέρμα, με τον Λένο να κρατάει σε… χαμηλά επίπεδα το σκορ του παιχνιδιού.

Με το «τρίποντο» αυτό, η Μάντσεστερ Σίτι αύξησε και πάλι στους 10 βαθμούς τη διαφορά της από τη 2η Λέστερ, στους 13 από την Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται το βράδυ με τη Νιουκάστλ και στους 19 από τους περσινούς πρωταθλητές! Τελευταία ήττα των «πολιτών» ήταν στις 21 Νοεμβρίου του 2020, ενώ μέσα στο 2021 έχουν καταφέρει να μαζέψουν περισσότερους βαθμούς (33) από ότι έχουν καταφέρει μαζί οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Τότεναμ (31)!

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Χόλντινγκ (82’ Λουίζ), Μπεγερίν, Πάμπλο Μάρι, Τίρνεϊ, Τζάκα, Ελνενί (86’ Θεμπάγιος), Σακά, Όντεγκααρντ (73’ Λακαζέτ), Πεπέ (73’ Σμιθ Ρόου), Ομπαμεγιάνγκ

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ντίας, Κανσέλο, Ζιντσένκο, Στόουνς, Φερναντίνιο, Γκιντογκάν, Σίλβα, Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε (63’ Ζέσους), Στέρλινγκ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024