Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Ποτσέπης : Θα υπερασπίζεται τα σύνορα της χώρας στη Χίο

Τάσος Ποτσέπης : Θα υπερασπίζεται τα σύνορα της χώρας στη Χίο

Ο Τάσος Ποτσέπης δηλώνει «χαρούμενος και ενθουσιασμένος» και πανέτοιμος να υπερασπιστεί τα «κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας».

Εγινε κι αυτό. Ο… Αγάπη μόνο, κατά κόσμον Τάσος Ποτσέπης, συνοριοφύλακας στη Χίο έτοιμος να δεχθεί σφαίρες για την πατρίδα.

Κι όσοι δεν θυμάστε τον Ποτσέπη, είναι ο γνωστός «Αγάπη μόνο» ο οποίος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο instagram, ότι είναι πλέον συνοριοφύλακας στη Χίο.
Ο Τάσος Ποτσέπης δηλώνει «χαρούμενος και ενθουσιασμένος» και πανέτοιμος να υπερασπιστεί τα «κυριαρχικά δικαιώματα της πανέμορφης πατρίδος μας». Μπήκε στη Συνοριακή Φρουρά της Χίου με 3.100 μόρια, ωστόσο απέμεναν και οι αθλητικές και ψυχοτεχνικές εξετάσεις, τις οποίες όμως φαίνεται πως πέρασε με επιτυχία.

Και πλέον είναι και με τη βούλα φύλακας των ελληνικών συνόρων και όπως λέει, θα υπερασπιστεί ακόμη και με τη ζωή του την πατρίδα.

Οταν πριν από μερικούς μήνες δεν είχε περάσει τις εξετάσεις είχε δηλώσει:

«Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛ.ΑΣ.»,

Δείτε ορισμένες στιγμές του:

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024