Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλκε – Ντόρτμουντ 0-4 : Η Ντόρτμουντ «γλέντησε» τη Σάλκε (4-0)

Σάλκε – Ντόρτμουντ 0-4 : Η Ντόρτμουντ «γλέντησε» τη Σάλκε (4-0)

Η Ντόρτμουντ διέλυσε τη Σάλκε στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ με 4-0, σε ένα ματς που θα μπορούσε το κοντέρ να γράψει περισσότερα.

Κάποτε η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Σάλκε ήταν ένα από τα πιο μεγάλα ντέρμπι του γερμανικού ποδοσφαίρου. Πλέον η Σάλκε απογοητεύει, η Ντόρτμουντ μοιάζει ασταμάτητη και καθάρισε με 4-0 στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, πετυχαίνοντας την 3η της διαδοχική νίκη σε ντέρμπι κόντρα στη Σάλκε.

Η Μπορούσια κέρδισε με 4-0 μέσα στην έδρα των «βασιλικών μπλε» κι ελπίζει για την τετράδα, ενώ η Σάλκε παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να «λάμπει» ξανά και να πετυχαίνει ένα ασύλληπτης ομορφιάς γκολ, ενώ συνολικά στην αναμέτρηση σκόραρε δυο.

Όσον αφορά το ματς, στο 6ο λεπτό το σουτ του Χάαλαντ κόντραρε σε σώματα και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 8’ ο Σάντσο έκανε την κούρσα και το σουτ από αριστερά αλλά ο Φέρμαν του είπε όχι. Στο 36ο λεπτό ο Λάνγκερ είπε όχι σε σουτ του Νταούντ αλλά στο 43’ μετά από τραγικό λάθος των παικτών της Σάλκε, ο Σάντσο έκλεψε έξω από την περιοχή και με όμορφο σουτ έκανε το 0-1.

Και πριν προλάβει να συνέλθει η Σάλκε, στο 45’ οι Σάντσο, Ρόις, και Ντράξλερ άλλαξαν όμορφα στα αριστερά, ο Άγγλος σέντραρε και ο Χάαλαντ έκανε το 0-2 με απίθανο γυριστό σουτ.

Στο 51ο λεπτό η Σάλκε άγγιξε το γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Σερντάρ, ενώ στο 60’ ο Γκερέιρο άλλαξε υπέροχα με τον Ρόις και από το πέναλτι έκανε το 0-3 με σουτ. Μάλιστα στο 80’ ο Μπέλινγκχαμ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Χάαλαντ σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 0-4.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν (32’ Λάνγκερ), Μουστάφι, Σταμπουλί, Κολάσινατς, Μπεκερ, Ουίλιαμ (46’ Ομάρ Μασκαρέλ), Τιό, Σερντάρ, Αρίτ, Μπουτζελάμπ (46’ Σεπφ), Χόουπ (66’ Ραμάν)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτς, Μόρεϊ (83 Μενιέ), Γκερέιρο, Χούμελς, Ντιλέινι (83’ Μουκοκό), Τσαν, Νταούντ (80’ Ρέινα), Σάντσο, Ρόις (80’ Ρέινιερ), Μπραντ (61’ Μπέλινγκχαμ), Χάαλαντ.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024