Η Αΐσα Κάρι φωτογραφήθηκε γυμνή, ωστόσο ακόλουθοί της στο Instagram δεν πήραν με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα…

Μπορεί ο υποψήφιος MVP της σεζόν, Στεφ Κάρι να συνεχίζει τις καταιγιστικές του εμφανίσεις στο NBA, με τη φανέλα των Ουόριορς, ωστόσο δεν παραλείπει να περνά χρόνο με την οικογένεια του.

Η Αΐσα Κάρι, στο πλαίσιο της προώθησης της εταιρίας της, που πραγματεύεται φυσικά προϊόντα ομορφιάς και αυτοβελτίωσης, προχώρησε σε μία… αποκαλυπτική φωτογράφιση.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του διάσημου σταρ του ΝΒΑ και μητέρα τριών παιδιών, Αΐσα, φωτογραφήθηκε γυμνή σε ένα περιοδικό, ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram, εκείνος που επέλεξε τη φωτογραφία που θα δημοσιευτεί ήταν ο  ίδιος ο Στεφ Κάρι.

View this post on Instagram

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry)

View this post on Instagram

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry)

View this post on Instagram

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry)

Η εν λόγω αποκαλυπτική ανάρτηση βέβαια δίχασε τους ακολούθους της, με κάποιους από αυτούς να εκθειάζουν την λαμπερή επιδερμίδα της και ορισμένους άλλους να της ασκούν δριμεία κριτική για μια παλαιότερη τοποθέτηση της πως οι γυναίκες θα πρέπει να ντύνονται σεμνά και και να κρατούν τη σεξουαλικότητα τους για τους συντρόφους τους.

«Νόμιζα πως εσύ και ο σύζυγός σου είστε ένα χριστιανικό ζευγάρι», «Μυρίζομαι διαζύγιο», «Το ίδιο πρόσωπο δεν είναι που πριν από μερικά χρόνια μας έλεγε πως οι γυναίκες πρέπει να είναι ντυμένες», ήταν μερικά από τα πιο κακόβουλα σχόλια.