Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χώρισαν η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος;

Χώρισαν η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος;

Οι φήμες μιλούν για χωρισμό και ο ρόλος του Γιώργου Λιάγκα μάλλον είναι κομβικός

Η εκπομπή GR Express πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως ένα από τα πιο πολυσυζητημέναζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος, έχουν επιλέξει πια ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή τους.

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε, μεταξύ άλλων, και η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε καιρό να δούμε στα social media είτε της Φαίης είτε του Νίκου κάποια κοινή ανάρτηση, ή έστω κάτι που να μαρτυρά πως οι δυο τους περνάνε χρόνο μαζί. Από την άλλη, και οι αναφορές σε αυτόν στον αέρα της εκπομπής έχουν σταματήσει.

Βέβαια, ποτέ δεν ήταν και οι δυο τόσο φαν των social media και ποτέ δεν έδειχναν την σχέση τους μέσα από αυτά. Ότι είναι, θα το δείξει ο χρόνος, μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο φήμες.

Η τελευταία αναφορά της Φαίης Σκορδά στον Νίκο Ηλιόπουλο

Στις 24/12 έγινε η τελευταία αναφορά της Φαίης Σκορδά, στον αγαπημένο της, στον αέρα του Πρωινού! Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσαν.

«Παραγγέλναμε φαγητό από ένα κινέζικο που είναι δίπλα στη Γλυφάδα. Εγώ μένω Βούλα. Και δεν φέρνανε γιατί ήταν στα όρια η απόσταση. Και εγώ ήθελα να φάω τηγανιτό παγωτό. Και είπε ο Νίκος χωρίς να το ξέρω, “είναι έγκυος η γυναίκα μου και μου ζητάει το τηγανιτό παγωτό”. Έπαθα σοκ. Του λέω “θα μπορούσα να πω πως είμαι η Φαίη και σας παρακαλώ πολύ. Και να κάνω ένα νάζι, παρά να πεις αυτό το ψέμα”» είπε συζητώντας με τους συνεργάτες της η Φαίη Σκορδά.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024