Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαπόρτα : «Στόχος μας να κρατήσουμε τον Μέσι»

Λαπόρτα : «Στόχος μας να κρατήσουμε τον Μέσι»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, μίλησε για το μέλλον της ισπανικής ομάδας, έχοντας ως βασικό στόχο την παραμονή του Λιονέλ Μέσι.

Λίγες ώρες μετά την… ταπεινωτική ήττα της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν (1-4) για  τους «16» του Champions League, ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στη ρεβάνς στο Παρίσι και στο μέλλον του ισπανικού συλλόγου, το οποίο ο ίδιος το φαντάζεται με τον Λιονέλ Μέσι παρών.

Μάλιστα, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Θα πάμε στο Παρίσι ήρεμα και θα διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας. Αλλά πρέπει να πάμε αποφασισμένοι για να κάνουμε το comeback. Ακόμα κι αν αυτή τη φορά είναι δύσκολο. Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Μπορούμε», ανέφερε σχετικά με την ρεβάνς στο Παρίσι.

Για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι τόνισε: «Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Λιονέλ Μέσι. Πως θα γίνει όμως αυτό; Θα του κάνουμε μία πάρα πολύ ανταγωνιστική προσφορά. Αυτή δεν θα βασίζεται τόσο στα χρήματα. Αλλά στο ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα μπορεί να γίνει και πάλι ανταγωνιστική.

Θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα μπορεί να κατακτήσει τίτλους με τον Μέσι ως πρωταγωνιστή. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να συμβεί κάτι τέτοιο, ώστε να μην φύγει από την ομάδα μας».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ απάντησε πως: «Αν είναι να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας, έχω ήδη έτοιμα τα χαρτιά που θα παίξω. Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να εμπιστευτούν ξανά την ομάδα».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024