Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία φαίνεται πως έχει προχωρήσει μέλος πολιτικού κόμματος από τη Θεσσαλονίκη σε βάρος στελέχους του ιδίου κόμματος.

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία φαίνεται πως έχει προχωρήσει μέλος πολιτικού κόμματος από τη Θεσσαλονίκη σε βάρος στελέχους του ιδίου κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, από τα κεντρικά του κόμματος, καθώς το θέμα έχει φτάσει ως την Αθήνα, η καταγγέλλουσα έχει ενημερώσει τους υπεύθυνους των αρμοδίων κομματικών οργάνων, ότι έχει δεχθεί κακοποίηση από το συγκεκριμένο στέλεχος με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμό έως και πριν από μερικούς μήνες.

Μεγάλη αναστάτωση

Η καταγγελία της συγκεκριμένης γυναίκας, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, λόγω και της συγκυρίας, με τις υποθέσεις πάσης φύσεως κακοποίησης να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, η αναστάτωση αυτή αντί να κινητοποιήσει τα αρμόδια τοπικά κομματικά όργανα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση το ταχύτερο, πριν να πάρει άλλες διαστάσεις και να προκαλέσει ενδεχομένως και τεράστιο πλήγμα στο κόμμα, αντιθέτως έχει προκαλέσει αμηχανία η οποία έχει οδηγήσει ουσιαστικά σε αδράνεια, όπως αναφέρει η Voria.

Eνήμερη και η ηγεσία του κόμματος

Για την υπόθεση φέρεται πως είναι ενήμερη και η ηγεσία του κόμματος η οποία έχει δώσει εντολή «το θέμα να λυθεί αμέσως». Ωστόσο, η υπόθεση σύμφωνα με το δημοσίευμα πάει «μπαλάκι» από τον έναν στον άλλον.

Η Voria.gr σημειώνει πως έχει στη διάθεσή τόσο το όνομα της καταγγέλλουσας όσο και του καταγγελλόμενου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr