Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O τρόμος που έζησε η Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα χθες πολύ αβοήθητη, μόνη και δεν θέλω να το βιώσω ξανά»

O τρόμος που έζησε η Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα χθες πολύ αβοήθητη, μόνη και δεν θέλω να το βιώσω ξανά»

«Χρειάστηκε κι εγώ, όπως και πολύς κόσμος ακόμα, να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες και κυριολεκτικά να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού μέσα στη νύχτα»

Τις δραματικές ώρες που έζησε η γνωστή παρουσίαστρια Ιωάννα Μαλέσκου τη νύχτα που τα χιόνια σκέπασαν την Αττική, περιέγραψε στη διάρκεια της εκπομπής της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε χθες.

«Θα καθίσω γιατί έχω πολλά να πω. Χθες ήταν για μένα μια πολύ πολύ πολύ κακή μέρα, την οποία δεν θέλω να φανταστώ ότι θα βιώσω ξανά. Όχι μόνο για μένα και για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ρεύμα, θέρμανση, ζεστό νερό.

Χρειάστηκε κι εγώ, όπως και πολύς κόσμος ακόμα, να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες και κυριολεκτικά να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού μέσα στη νύχτα, στο σκοτάδι, με τα κινητά, παγωμένοι, να πρέπει να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο. Χθες πέρασα έναν γολγοθά.

Δεν φανταζόμουν ότι χθες ξυπνώντας και περιμένοντας κάποιος να έρθει να με πάρει για να έρθω στο στούντιο, η μέρα μου και η νύχτα μου θα κυλούσε με τέτοιον τρόπο που να νιώθω αβοήθητη σε ένα σπίτι παγωμένο χωρίς θέρμανση και χωρίς κεράκια. Αισθάνθηκα χθες πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024