Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Κέρκυρα : Με παράλυση στα κάτω άκρα γιατρός μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου

Κοροναϊός – Κέρκυρα : Με παράλυση στα κάτω άκρα γιατρός μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου

Με παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας ένας από τους γιατρούς του, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του για τον κοροναϊό

Με παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας ένας από τους γιατρούς του, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του για τον κοροναϊό, χωρίς πάντως να έχει εξακριβωθεί αν συνδέεται με το εμβόλιο ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα corfutvnews.gr, ο γιατρός έκανε τη Δευτέρα τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού. Το βράδυ δεν ένιωθε καλά με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στη μέση.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.

Δεύτερο περιστατικό στην Κέρκυρα

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που παρουσιάζει παράλυση στην Κέρκυρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Υπενθυμίζεται ότι τα ίδια συμπτώματα εμφάνισε και 42χρονη νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα.

Γιατροί του νοσοκομείου εξετάζουν τη συσχέτιση του γεγονότος με τον εμβολιασμό της για COVID-19, πάντως τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση υγείας της νοσηλεύτριας είναι καλύτερη.

«Η κατάσταση της συναδέλφου μου συνεχίζει και βελτιώνεται, γίνεται όλος ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος, τόσο μέσα στο νοσοκομείο όσο και σε έξω, ιδιωτικά κέντρα, παίρνει την κατάλληλη αγωγή που της έχει ορίσει ο γιατρός και περιμένουμε» δήλωσε η πρόεδρος του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας, Ντίνα Ιωάννου.

«Θα επιστρέψω πιο δυνατή»

Την 40χρονη νοσηλεύτρια επισκέφθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, η οποία είχε, τις προηγούμενες ημέρες, επικοινωνήσει μαζί της και τηλεφωνικά, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας της.

Η νοσηλεύτρια, εμφανώς καλύτερα και ψυχολογικά εκτός από σωματικά, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο facebook, θέλοντας εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όσους στέκονται στο πλευρό της.

«Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με την βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού… Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για την μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για εμένα. Θα επιστρέψω πιο δυνατή» έγραψε χαρακτηριστικά.

Από το πλευρό της δεν έχουν φύγει λεπτό οι συνάδελφοί της που αγωνιούν και εύχονται σύντομα η περιπέτειά της να λάβει τέλος. «Δίπλα στη δική μας Στέλλα είμαστε και φυσικά της δίνουμε θετική ενέργεια και την αγάπη από όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και δυνατή να γυρίσει πίσω στα παιδιά της» σημείωσε συνάδελφός της νοσηλεύτριας.

Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος της 40χρονης νοσηλεύτριας, Παναγιώτης Καλοδίκης, τόνισε πως η υγεία της παρουσιάζει καθημερινή βελτίωση και πως έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα. «Δεν παρουσιάζουν πλέον τα κάτω άκρα την εικόνα που υπήρχε τις πρώτες ημέρες» πρόσθεσε ο κ. Καλοδίκης, ο οποίος υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σκέψη για αξίωση αποζημίωσης από την πλευρά της νοσηλεύτριας.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024