Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κέρκυρα : Το μήνυμα της νοσηλεύτριας που παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό - Η κατάσταση της υγείας της

Κέρκυρα : Το μήνυμα της νοσηλεύτριας που παρέλυσε μετά τον εμβολιασμό – Η κατάσταση της υγείας της

Ο εφιάλτης φαίνεται να απομακρύνεται για τη 40χρονη νοσηλεύτρια, φέρνοντας χαμόγελα στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς και στους οικείους της

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας από την Κέρκυρα, η οποία παρέλυσε στα κάτω άκρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν υπάρχει ευθεία συσχέτιση.

Ο εφιάλτης φαίνεται να απομακρύνεται για τη 40χρονη, φέρνοντας χαμόγελα στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς και στους οικείους της.

Επίσης, η αισιοδοξία είναι εμφανής στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το κρεβάτι του νοσοκομείου, έχοντας στο πλευρό της ένα γιατρό και μια συνάδελφό της.

«Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για τη μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμένα. Θα επιστρέψω πιο δυνατή!» έγραψε η 40χρονη.

Η 40χρονη ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι της κοντά στα δυο ανήλικα παιδιά της μετά την περιπέτεια που είχε.

Έρευνα για την παράλυση

Τα αίτια της προσωρινής παράλυσης που εμφάνισε η νοσηλεύτρια και, αν συνδέεται με το εμβόλιο, εξετάζονται από τους ειδικούς. Μάλιστα, η Ειδική Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων έχει αρχίσει ήδη να συλλέγει στοιχεία που αφορούν το περιστατικό.

Η επιτροπή επεξεργάζεται το ιστορικό της υπόθεσης και τα στοιχεία από τον κλινικοεργαστηριακό έλεγχο που διενεργείται, προκειμένου, έχοντας όλα τα δεδομένα, να αποφανθεί αν ο εμβολιασμός σχετίζεται ή όχι με το σύμπτωμα το οποίο εμφάνισε η νοσηλεύτρια, και με τη σειρά της να ενημερώσει την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί δεν είναι ακόμη γνωστός, καθώς είναι απαραίτητες ειδικές νευρολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024