«Αντίο» με δάκρυα από Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχαιρέτησε τους πρώην παίκτες του όντας ιδιαίτερα φορτισμένος και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Παρελθόν από την Αλ Χιλάλ αποτελεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου ύστερα από 1,5 χρόνο πληρώνοντας τις κακές εμφανίσεις της ομάδας τη φετινή σεζόν.
Ο Ρουμάνος τεχνικός βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση και αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον παίκτες του με δάκρυα στα μάτια, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.
Κάτι λογικό βέβαια αφού με την Αλ Χιλάλ βίωσε μεγάλες στιγμές όπως η κατάκτηση του Ασιατικού Champions League πέρσι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442