Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ιδανικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα το ζώδιο του/της

Τα ιδανικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα το ζώδιο του/της

Αν η επιλογή του ιδανικού δώρου σου φαίνεται δύσκολη υπόθεση, το να σκεφτείς με βάση το ζώδιό του/της μπορεί να ξεκαθαρίσει την εικόνα...

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξεις και να εκφράσεις την αγάπη σου προς τον/την αγαπημένο/η σου.

Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις, είναι χαρίζοντάς του ένα δώρο.

Ναι, φυσικά έχει εσένα, αλλά ένα δώρο αγάπης πάντα είναι καλοδεχούμενο.

Αν η επιλογή του ιδανικού δώρου σου φαίνεται δύσκολη υπόθεση, το να σκεφτείς με βάση το ζώδιό του/της μπορεί να ξεκαθαρίσει την εικόνα…

ΚΡΙΟΣ

Για τον ενεργητικό και ανταγωνιστικό Κριό, μπορείς να αγοράσεις ένα smartwatch το οποίο θα του είναι χρήσιμο κάθε στιγμή της ημέρας, θα τον κράτα πάντα σε φόρμα και θα τον κάνει να ξεχωρίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον δυναμικό και ρεαλιστή Ταύρο, ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής φαντάζει ως η ιδανική επιλογή και το τέλειο όργανο προκειμένου να παραμένει πάντα μέσα στους στόχους του, σε ό,τι αφορά στη φυσική του κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τον εκφραστικό και εύστροφο Δίδυμο, ένα καραόκε θα του φτιάξει τη διάθεση και θα δώσει μια νέα, πιο παιχνιδιάρικη ματιά στις πολλές ώρες που, έτσι κι αλλιώς, περνά στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον συναισθηματικό και τρυφερό Καρκίνο, σύμφωνα με το astrology.gr το πιο όμορφο δώρο βρίσκεται στις σελίδες μιας ανθολογίας με ερωτικά ποιήματα.

ΛΕΩΝ

Για τον δημοφιλή και παθιασμένο Λέοντα, μια φωτογραφική μηχανή θα ξυπνήσει τη διάθεσή του για νέες περιπέτειες και ίσως τον βοηθήσει να ανακαλύψει κρυφά ταλέντα που πιθανόν να έχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τον μεθοδικό και οργανωτικό Παρθένο, ένα νέο smartphone σίγουρα θα του λύσει τα χέρια.

ΖΥΓΟΣ

Για τον φιλάρεσκο και κοινωνικό Ζυγό, μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών με οργανικά και οικολογικά προϊόντα σίγουρα θα ανανεώσει το στιλ του και θα τον ενθουσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον σέξι και διορατικό Σκορπιό, ένα αρωματικό, ερωτικό κερί θα εξάψει αμέσως τη φαντασία του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τον περιπετειώδη και εξωστρεφή Τοξότη, μια έκπληξη με ένα ιδιαίτερο δείπνο για δύο αποκλείεται να μην τον δελεάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον πραγματιστή και προσγειωμένο Αιγόκερω, ένα custom made ξύλινο ρολόι θα του υπενθυμίζει καθημερινά ότι η ουσία των πραγμάτων βρίσκεται στην απλότητά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον πνευματώδη και εκκεντρικό Υδροχόο, ένας πίνακας ζωγραφικής είναι ίσως το δώρο που θα φτιάξει, όσο τίποτε άλλο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τον ρομαντικό και γενναιόδωρο Ιχθύ, το ιδανικό δώρο για μία τέτοια ημέρα δεν είναι άλλο από ένα φωτογραφικό άλμπουμ, το οποίο και θα γεμίσετε με τις δικές σας αγαπημένες στιγμές.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024