Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δ. Καραντζάς στο MEGA : Ορατός ο κίνδυνος ενοχοποίησης των θυμάτων - Να παρέμβει η ΠτΔ

Δ. Καραντζάς στο MEGA : Ορατός ο κίνδυνος ενοχοποίησης των θυμάτων – Να παρέμβει η ΠτΔ

Ο Δημήτρης Καραντζάς, ένας από τους πιο σημαντικότερους σκηνοθέτες της νέας γενιάς, αποκαλύπτει πως γνώριζε όσα πέρασε στα χέρια του βιαστή του ο άνδρας (σ.σ. ο Ν. Σ.) που σόκαρε με τη μαρτυρία του για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη

Ο Δημήτρης Καραντζάς, ένας από τους πιο σημαντικότερους σκηνοθέτες της νέας γενιάς, αποκαλύπτει πως γνώριζε όσα πέρασε στα χέρια του βιαστή του ο άνδρας (σ.σ. ο Ν. Σ.) που σόκαρε με τη μαρτυρία του για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Μου εξομολογήθηκε αυτό που είχε συμβεί και ήταν «μαχαιριά» στην καρδιά. Αν ισχύουν αυτά τα οποία λέει, δεν πρέπει να τα καλύψουμε. Πρέπει να υπάρξει ισχυρή παρέμβαση».

Όπως λέει ««είναι σημαντικό ότι βγήκαν ανώνυμα μεν, αλλά τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση των αρχών. Οι αρχές πότε θα κάνουν την κίνηση ώστε να ψάξουν αυτές τις υποθέσεις ώστε είτε ο φερόμενος ως θύτης να αθωωθεί είτε να κατηγορηθεί, και τα θύματα να λυτρωθούν. Αυτή τη στιγμή ζούμε μια επικίνδυνη κατάσταση όπου μπορεί να αρχίσουν να ενοχοποιούνται τα θύματα» τονίζει στην κάμερα του MEGA, κάνοντας έκκληση να ανοίξουν χωρίς δισταγμό τα στόματα.

«Κάνω έκκληση στα θύματα να φύγει από πάνω μας το βάρος και ο τρόμος, να σταθούμε αντιμέτωποι απέναντι στην αλήθεια. Θα ήθελα ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που είναι ευαίσθητοι άνθρωποι να πάρουν θέση, όχι για να κατηγορηθεί κάποιος εν αδίκω, αλλά να φανερωθεί ποια είναι η αλήθεια».

Διαβάστε επίσης: Τι λέει ο δικηγόρος του 19χρονου που κατήγγειλε ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση

Αυστηροποίηση των ποινών για αδικήματα εις βάρος ανηλίκων προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωστας Τσιάρας, σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

«Όσα απεχθή είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, καθιστούν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να εξαντληθούν από την αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης του Ποινικού Κώδικα όλα τα περιθώρια αυστηροποίησης των ποινών και επέκτασης του χρόνου παραγραφής και για τα αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα εις βάρος ανηλίκων» τόνισε.

Οι καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο θέατρο πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα αποκαλύπτοντας με τον χειρότερο τρόπο τη σκοτεινή πλευρά ενός φωτεινού χώρου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024